Babaeski Milli Eğitim Müdürlüğü'nün projeleri kabul edildi

Güncelleme Tarihi:

Babaeski Milli Eğitim Müdürlüğünün projeleri kabul edildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 18:13

Babaeski Milli Eğitim Müdürlüğü'nün projeleri kabul edildi

Haberin Devamı

BABAESKİ (Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ'nin Babaeski İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 12 öğretmenin hazırladığı “Babaeski mesleki eğitimde 3D yazıcılarla buluşuyor' konulu proje Trakya Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi.

Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 12 meslek öğretmeni tarafından hazırlayıp, Trakya Kalkınma Ajansı'na Eylül ayında sunduğu 'Babaeski mesleki eğitimde 3D yazıcılarla buluşuyor' projesi kabul edildi. Solid Works programı ile modelleme yapma, Simplify 3D ve Cura programları ile modellemesi yapılan ürünlerin 3D yazıcıdan çıktısını alma konularında çalışma yapılacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, "Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hazırlayıp Trakya Kalkınma Ajansı 2017 Yılı Teknik Destek Programı Eylül Ekim Dönemine başvurusunu yaptığımız “Babaeski mesleki eğitimde 3D yazıcılarla buluşuyorö konulu projemiz başarılı olarak destek almaya hak kazanmıştır. Proje kapsamında ilçemiz Mesleki eğitim kurumlarımızda görevli 12 meslek dersi öğretmenimize "SolidWorks programı ile modelleme yapma, Simplify3D ve Cura programları ile modellemesi yapılan ürünlerin 3D yazıcıdan çıktısını alma" konularında 7 gün süreyle günde 7 saat ve toplam 49 saat olacak şekilde eğitim verilecektir.Projemizin devamında 3D yazıcılar ile ilgili ilçemizde görevli öğretmenler ile eğitim gören öğrencilerimizin katılacağı ulusal(Trakya Kalkınma Ajansı,TÜBITAK) ve uluslararası (Erasmus+ Programı) projeler geliştirmek üzere çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

 Düzenlenen toplantıya; Strateji Geliştirme Şube Müdürü: Göksel Baytok ve Proje Koordinatörü Tuğrul Bayraktaroğlu’ da katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!