Branş öğretmenlerine hizmet içi eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Branş öğretmenlerine hizmet içi eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2016 09:43

Branş öğretmenlerine hizmet içi eğitimi

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- MESLEKİ Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü arasında yapılan protokol kapsamında 7 branşta meslek lisesinden 210 branş öğretmeni 3 günlük seminere alındı.

'Gelişen teknoloji ve mesleki teknik eğitimdeki etkileri' konulu seminerin açılışı, Mühendislik Fakültesi Anafartalar salonunda yapıldı. Açılışta, Eğitim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Oktay Akbaş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yaşar Gürsoy, fakülte hocaları ve okul müdürleri seminere alındı. Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yaşar Gürsoy, "Mesleki teknik eğitimde bakanlığın ve genel müdürlüğümüzün öncülüğünde sesli devrime geçiyoruz. Çok kısa sürede çıkacak bir kanunla teknik eğitimde çığır açacak uygulamalara şahit olacağız. Bugün itibariyle 3 gün boyunca üniversiteye gönderdiğiniz çocuklarımızın hangi şartlarda eğitim aldığına, mesleki teknik eğitimin üniversite ayağında nerelere geldiğine şahit olacaksınız. Umuyorum dolu dolu bir hizmet içi eğitim dönemi geçireceksiniz. Ben seminerlerle ilgili desteklerini bizden esirgemeyen Kırıkkale Üniversitesi'ne, birbirinden değerli akademisyenlerimize ve bu eğitime katılan siz öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

İlk gün pedagojik eğitimi alan öğretmenler, iki günü ise alanlarıyla ilgili fakültelerde hizmet içi eğitimlerine devam ettiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!