Bakan Özhaseki, Ramazan Sokağı’nı gezdi

Güncelleme Tarihi:

Bakan Özhaseki, Ramazan Sokağı’nı gezdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 15:45

Bakan Özhaseki, Ramazan Sokağı’nı gezdi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte Ramazan Sokağı'nı gezdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan Sokağı’nda Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile eşi Neşe Özhaseki’yi ağırladı. Bakan Özhaseki, Başkan Çelik ile birlikte Ramazan Sokağı’ndaki işyerlerini gezdi. Bakan Özhaseki ve Başkan Çelik, Ramazan Sokağı’ndaki esnaflar ve vatandaşlarla sohbet ederek, fotoğraf çektirdi. Başkan Çelik, Bakan Özhaseki’ye Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden KAYMEK, KAYTUR ve Spor A.Ş. tarafından açılan stantları da gezdirdi. Bakan Özhasek, stant gezisi ardından konser veren Sami Savni Özer'i izledi.  Özer, birbirinden güzel ilahileri Ramazan Sokağı'ndaki gösteri alanında seslendirdi. Bakan Özhaseki konser sonrası Özer’e teşekkür ederek çiçek verdi. Konser sonrası konuşan Başkan Çelik, Ramazan Sokağı’nın her akşam halkın ilgisiyle karşılaştığını belirterek, etkinlik alanında söyleşi ve konserlerin yapıldığını kaydetti.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ise, çok güzel bir Ramazan etkinliğinin yapıldığını belirterek, "Övünerek söylüyoruz Kayseri hayırseverler yatağı. En büyük hayırsever de belediyemiz. Yaklaşık 20 yıldır her mahallede aşevi var. (Ben açım yiyeceğim yok) diyen Allah’ın kulu olamaz. İhtiyacı olanın hem ekmeği hem de üç kap yemeği hazır” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!