The Mars Gayrimenkul’den kadınlara özel organizasyon

Güncelleme Tarihi:

The Mars Gayrimenkul’den kadınlara özel organizasyon
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2024 04:55

The Mars Gayrimenku, Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kahvaltı etkinliği düzenledi. Bu anlamlı organizasyonda etkinliğine Kemalpaşalı bürokratlar, siyasetçiler ve iş dünyasından kadınlar bir araya geldi.

Haberin Devamı

 

 

The Mars Gayrimenkul'ün düzenlediği Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine Kemalpaşalı bürokratlar, siyasetçiler ve iş dünyasından kadınlar katıldı. Kemalpaşadaki Cake Fond'da gerçekleşen etkinlikte The Mars Gayrimenkul ekibinde yer alan kadınlar da yer aldı.

The Mars Gayrimenkul’den kadınlara özel organizasyon

Bu özel günde bir araya gelen Kemalpaşalı kadınlar hem sohbet etti, hem de birlik beraberlik mesajı verdi. Etkinlikte konuşan Hanımder Başkanı Sevilay Şahin, "Kemalpaşa'ya daha fazla nasıl faydalı olabiliriz düşüncesiyle bu etkinliği düzenledik. Kemalpaşa'nın önde gelen kadınlarını bir araya getirdik. Bu anlamlı etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

The Mars Gayrimenkul’den kadınlara özel organizasyon

DOĞRU BİR BULUŞMA

The Mars Gayrimenkul Ofis Direktörü Aslıhan Calba Vatandaş ise, "8 Mart Kadınlar Günü sebebiyle tüm protokol, siyaset ve iş dünyasından başarılı kadınlarımızla güzel bir etkinlik düzenlemek istedik. Katılımcılarımızın memnuniyeti bize doğru bir buluşma gerçekleştirdiğimizi gösteriyor. Bizler The Mars Gayrimenkul olarak Kemalpaşa başta olmak üzere tüm İzmir'de başarılı işlere imza atıyoruz. Bu güzel işlerde ve yeni projelerde beraber çalıştığımız kadın çalışma arkadaşlarımızın payı çok büyük. Atatürk'ün izinde ülkemiz için hep birlikte üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!