Meltem Şarkışlalı spora vakit bulamayanları ‘Tesla Slim’ ile zayıflatıyor

Güncelleme Tarihi:

Meltem Şarkışlalı spora vakit bulamayanları ‘Tesla Slim’ ile zayıflatıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2021 20:03

Spor yapmadan, ameliyat olmadan incelmek, aynı zamanda karın kaslarına da sahip olmak mümkün mü? Zayıflama ve güzellik uzmanı Meltem Şarkışlalı’ya göre mümkün: “Kas robotu Tesla Slim ile tek seansta 2 beden incelebilirsiniz. Hedefinize ulaşmanız için sadece 20 dakika yeterli.”

Haberin Devamı



Kilolarından şikayet eden, ancak spora vakit bulamayan ve ameliyat olmaktan korkanların imdadına teknoloji yetişiyor. Zayıflama ve güzellik uzmanı Meltem Şarkışlalı, “kas robotu” olarak tanımlanan Tesla Slim’in yorulmadan ve ağrı duymadan zayıflamaya olanak sağladığını söylüyor: “Tesla Slim uygulaması, yalnızca 20 dakikada 20 bin mekik çekmiş etkisi yaratır. Kasların çalışmasını sağlayarak yoğun bir egzersiz yapıyormuş hissi verir ve kas gelişimini sağlar, yağ yakımı yapar. Tesla Slim, uygulandığı bölgelerdeki yağ hücrelerini harekete geçirirken, kasları da uyararak kan dolaşımını artırır ve kalori yakımı sağlar. Yalnızca iki seansta kişide sarkmadan sıkılaşma, incelme ve aynı zamanda kilo kaybı gözlemlenir.”

KAS KÜTLESİNDE
YÜZDE 68 ARTIŞ SAĞLIYOR
Meltem Şarkışlalı, obeziteyle savaşta önemli bir silah olan Tesla Slim’in 10 yaşından itibaren herkese uygulanabileceğini belirtiyor: “10 yaşından 75 yaşındaki bireylere kadar herkese uygulanabilen bu sistem, zayıflamak isteyenlerin yorulmadan, acı çekmeden kısa sürede sonuç almalarına olanak sağlıyor. Almanya’da yapılan klinik testlerde, Tesla Slim uygulamasıyla kas kütlesinde yüzde 68 artış, yağlarda yüzde 76’ya kadar kayıp sağlandığı gösterilmiştir.”

Haberin Devamı

SELÜLİTLER İÇİN DE
TERCİH EDİLİYOR
Vücutta zaman içinde yer çekiminin de etkisiyle sarkmalar, dokuda yumuşama ve gevşemeler, ayrıca kas zayıflığı görülebildiğine dikkat çeken Şarkışlalı, Tesla Slim yöntemiyle söz konusu bölgelerde ciddi oranda toparlanma sağlanabildiğini söylüyor: “Tesla Slim ile deforme olan bölgeler toparlanabilir. Aynı zamanda yağ yakımı da sağlanarak fit bir görünüme sahip olunur. Tesla Slim; bölgesel incelme, zayıflama, cilt sıkılaştırma ve selülitler için tercih edilmektedir. Karın, basen, kol ve bacak bölgelerini güçlendirmek, yağ yakımıyla birlikte ince bir görünüm sağlamak, bu bölgelerdeki sarkmaları engellemek ve sıkı bir popo ile karın kaslarına sahip olmak isteyenler Tesla Slim’i tercih edebilir.” Meltem Şarkışlalı, Tesla Slim’i İstanbul’da Şişli ve Ataşehir’deki şubelerinde uyguluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!