La Liva’dan 1’inci yaşa özel kampanya

Güncelleme Tarihi:

La Liva’dan 1’inci yaşa özel kampanya
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2022 17:19

Sektörde 1’inci yılını kutlamaya hazırlanan La Liva Beauty Studio, yeni yaşına özel kampanyayla konuklarını ağırlayacak.

Haberin Devamı

İzmir Buca’da kurulu La Liva Beauty Studio’nun kurucusu Nazife Selçuk, 1’inci yaşa özel olarak 5-8 Mayıs arasındaki tüm uygulamaların nakit ödemelerde yüzde 50 indirimli olacağını söyledi. Tırnaktan saç bakımına kadar her şeyi bir arada sunduklarını belirten Selçuk, profesyonel kadroyla birlikte kişiye özel uygulamalar gerçekleştirdiklerini kaydetti.


YENİLİKLERİ TAKİP EDİYORUZ
Yenilikleri de yakından takip ettiklerini vurgulayan Nazife Selçuk, ekledi: “1 yıl önce başladığımız bu yolculukta önemli bir marka haline geldik. Farklı bölgelerden iş ortaklıkları teklifleri alıyoruz. Pek çok hizmeti tek çatı altında uygulayabiliyoruz. Amacımız La Liva kalitesini daha çok insanla buluşturabilmek. Şu anda diyetisyen ve zayıflama birimi, Body Mac Slim cihazı ile bölgesel incelme, manikür, pedikür, cilt bakımı ve saç vitaminleri, akne leke onarımları, lazer ve buz başlıklı epilasyon, kalıcı makyaj, kaş tasarımı gibi farklı alanlarda hizmetlerimiz var. Dünyaca ünlü markaların malzemelerini kullanıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!