Op. Dr. Celal Alioğlu: Estetik turizminde devler ligindeyiz

Güncelleme Tarihi:

Op. Dr. Celal Alioğlu: Estetik turizminde devler ligindeyiz
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2021 16:31

SAĞLIK turizminde son 20 yılda dünyanın en önemli ülkeleri arasına giren Türkiye özellikle estetik alanında zirveyi zorluyor.

Haberin Devamı

 

Peki, pandemiye rağmen azalmayan bu ilginin nedeni ne? Estetik yaptırmak isteyenler neden ülkemizi tercih ediyor? Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Celal Alioğlu, “Türkiye estetik turizmi açısından cazibe merkezi. Çünkü ameliyatlar deneyimli cerrahlar tarafından donanımlı hastanelerde yurtdışına kıyasla çok daha uygun fiyatlara yapılıyor” dedi.

Op. Dr. Celal Alioğlu: Estetik turizminde devler ligindeyiz

ÜNLERİ KITALARI ÇOKTAN AŞTI
Opr. Dr. Alioğlu, yabancı hastaların hekim deneyimlerine ve referanslarına büyük önem verdiğini, Türkiye’de de estetik cerrahi alanında yetişmiş birçok başarılı doktor olduğunu ve dünyanın her yerinden ülkemizdeki ameliyatları izlemeye gelen birçok doktor olduğunu söyledi. Opr. Dr. Celal Alioğlu, “Ülkemizde çok sayıda başarılı plastik cerrahi uzmanı var. Birçoğu uluslararası arenada kendilerini kanıtlamış, uluslararası organizasyonlarda etkin görevler alan isimler. Hatta dünyanın her yerinden ülkemizdeki ameliyatları izlemeye gelen birçok estetik cerrah var. Başarılı cerrahların ünü sosyal medya aracılığıyla da sınırları aştı” diye konuştu.

Haberin Devamı

TURİSTİK ÇEKİCİLİĞİ DE VAR
Türkiye’de ameliyat olmayı düşünenlerin aynı zamanda tatil planı da yaptıklarını belirten Opr. Dr. Alioğlu, “Sağlık turizmi kapsamında yurtdışından gelen hastalara tedavilerinin yanı sıra ekstra birçok hizmet sunuluyor. Tüm bunların yanında dünyanın her yerinden ülkemize havayolu ile doğrudan ulaşılabilmesi ve turistik cazibesi yurtdışından gelen hastaları cezbeden önemli bir neden” diye konuştu.

Kadınlar burnunu yaptırıyor erkekler ise saç ektiriyor

OPR. Dr. Celal Alioğlu, “Kadınlar daha çok meme büyütme, burun estetiği, popo estetiği ve yağ aldırma operasyonlarını tercih ediyor. Erkekler ise saç ekimi, burun ve karın estetiği için Türkiye’ye geliyor” bilgisini paylaştı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!