Deniz Demirasal’ın geliştirdiği ‘Direct Dynamic’ metodu ile kısa sürede maksimum performans

Güncelleme Tarihi:

Deniz Demirasal’ın geliştirdiği ‘Direct Dynamic’ metodu ile kısa sürede maksimum performans
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2022 16:22

 UZUN yıllardır windsurf, pilates, klasik müzik ve klasik bale ile ilgilenen Deniz Demirasal, geliştirdiği pilates ve ‘Direct Dynamic’ metodu üzerine bilgi, birikim ve deneyimlerini öğrencileriyle paylaşıyor.

Haberin Devamı

Çalışmalarını Alaçatı’daki stüdyosunda sürdüren Demirasal, son derece özel olan bu programla insan anatomisinin dinamiklerini kullanıyor ve en kısa sürede omurgayı doğal haline getirerek vücutta sıkılaşmaya sağlıyor. Deniz Demirasal, yıllar içinde deneyimlediği bale repertuvarı, profesyonel sporculuğun gerektirdiği antrenman bilgisi, yarışçı olarak hedefe varma motivasyonu, pilates ve yoga akışlarını nefes teknikleri ve kas kasılma tiplerini ritim bilgisiyle birleştirerek vücuttan en kısa sürede maksimum performans alma üzerine kurulu kendine has tekniğiyle dikkat çekiyor. BİR

BEDEN DARALMA SAĞLIYOR
Direct Dynamic programı en az 10, en fazla 20 dersle problemsiz omurgaya sahip vücutlarda minimum bir beden daralmayla sonuç veriyor. Demirasal, “Direct Dynamic programı ritim akışlarını nefes teknikleriyle birleştirerek kasları eksantrik ve konsantrik olarak çalıştırır. Aynı zamanda kas gruplarının stabilizasyonuna odaklanarak izometrik çalışmaları doğru hizalamalarla birleştirerek eklem bağlantılarını çalıştırır. Direct Dynamic programında hareketleri yaparken, değişen ritim akışları sayesinde kardiyo ve interval çalışmalara da yer verilmektedir” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!