Çınar Medikal Avrupa’ya açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Çınar Medikal Avrupa’ya açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2021 21:07

2020 yılında kurulan Çınar Medikal, kısa süredebüyüyerek hedeflerini de büyüttü. Çınar Medikal’in 2022yılı hedefleri arasında kendi medikal ürünlerini üreterekihracat yapmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak var.

Haberin Devamı

ÇINAR Medikal, 2020 yılının aralık ayında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında Cemaleddin Saraç, Cem Yılmaz ve Necati Arın Canayak ortaklığında kurularak hizmet vermeye başladı. Kurulduğu günlerde İzmir genelinde perakende medikal ve sağlık ürünleri satışıyla başlayan Çınar Medikal, 2021 yılı ortasında İstanbul, Ankara ve Antalya’da hizmet ağını geliştirmeye başladı. Çınar Medikal’in 2022 yılı hedefleri arasında ise kendi medikal ürünlerini üretip yurtdışına ihraç etmek ve ülke ekonomisine katkı sağlamak yer alıyor.

YURTDIŞINA İHRACAT

Çınar Medikal Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necati Arın Canayak, yönlerini gelişmiş ülkelere çevirdiklerini belirterek, “Kendi ürettiğimiz medikal sağlık ürünlerini başta Almanya, Avusturya, Belçika, Fransa, Hollanda olmak üzere tüm Avrupa ülkelerine yeni yılda ihraç etmeyi planlıyoruz. Bu aşamada güçlü iş ağımızla medikal sektöründe yenilikçi bir süreç yaratacağımıza inanıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

YENİLİKÇİ ANLAYIŞ

Çınar Medikal’in Kurucu Ortağı Cem Yılmaz ise “Solunum cihazı, uyku cihazı, hasta yatağı, ortopedik ürünler, özel segmentif medikal ürünler dahil olmak üzere 6 binin üzerinde medikal ürün yelpazemizle ön lojistiğimizi İstanbul’a kuruyoruz. Böylece hem Türkiye’nin pek çok bölgesine hem de gelişmiş ülkelere çok daha hızlı bir şekilde ürünlerimizi ulaştırıyor olacağız” diye konuştu. EVDE SAĞLIK HİZMETİ İş ağlarında görev yapan hemşire, acil tıp teknisyeni ve hekimlerle ihtiyacı olan hastalara evde sağlık hizmeti verdiklerini de belirten kurucu ortaklardan Cemaleddin Saraç da şunları söyledi: “Evde sağlık hizmeti, yara bakımı, hasta takibi gibi hizmetlerimiz de bulunmakta. Kısa süre önce kurulmamıza rağmen büyük bir ilgi ile karşılaştık. Bu ilgiye layık olabilmek adına her geçen gün kendimizi geliştiriyoruz. Yaşlı, hasta ve palyatif bakım çok önemli kavramlar. Evde biz bu hizmetleri vererek hem hastalarımızın daha konforlu yaşamalarına katkı sağlıyor hem de ailelerinin içlerini biraz daha rahatlatmış oluyoruz. Hasta yatağı kiralama hizmetiyle de hastalarımız daha konforlu bir şekilde tedavilerine devam ediyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!