Central Hospital’ın ikinci nesil yöneticileri

Güncelleme Tarihi:

Central Hospital’ın ikinci nesil yöneticileri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2024 05:02

1999 yılında Op. Dr. Özer Gürbüz tarafından kurulan Batı Anadolu Central Hospital’ın ikinci kuşak yöneticileri, görev üstlenmeye başladı. Gürbüz ailesinin sağlık eğitimi alan tüm fertleri, babalarının kurduğuhastaneyi daha ileriye götürmeye çalışıyor. Bu anlamda ilk adımı Gürbüz ailesinin en büyük çocuklarıEmir Gürbüz attı. Dr. Emir Gürbüz, Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzmanlık eğitimini tamamladı.

Haberin Devamı

Batı Anadolu Central Hospital Yönetim Kurulu Başkanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özer Gürbüz ve Başhekimi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Neslihan Gürbüz’ün oğulları Dr. Emir Gürbüz, 4 yıl süren uzmanlık eğitimini tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Emir Gürbüz, Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki uzmanlık eğitimi tamamlayarak kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak sağlık hizmeti vermeye devam ediyor.

BİR YIL ABD’DE EĞİTİM ALACAK

ABD’nin Yale Üniversitesi’nde bilimsel araştırma ekibine kabul alan Op. Dr. Emir Gürbüz, şubat ayında bu ülkeye gidecek ve bir yıl bilimsel araştırma ekibiyle çalışmalar yapacak. Op. Dr. Emir Gürbüz, “Bugün hayatımın en heyecanlı ve mutlu günlerinden biri... Annem ve babamla aynı mesleği paylaşmamızın yanı sıra, aynı alanda uzman olduk. Bugüne kadar her zaman arkamda duran annem, babam ve kardeşlerime çok teşekkür ederim. Onlardan öğreneceğim çok şey var. Ben de tıpkı annem ve babam gibi öncelikle hastalarımın sağlığıyla ilgileneceğim. Şubat ayında bilimsel araştırma ekibine dahil olarak Yale Üniversitesi’ne gideceğim. Burada inşallah güzel araştırmalara imza atacağız” dedi.

NESİLDEN NESİLE SAĞLIK

Haberin Devamı

Oğullarının uzmanlık eğitimini tamamlamasından dolayı oldukça mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade eden Op. Dr. Özer Gürbüz ise yıllar önce kurdukları hastanede ikinci kuşak yöneticilerin yetiştiğini görmekten gurur duyduğunu söyledi. Bu anlamda ilk adımı Emir’in attığını vurgulayan Özer Gürbüz, şöyle devam etti: “Ben ve eşim Dr. Neslihan Gürbüz gibi o da kadın hastalıkları ve doğum uzmanı oldu. Bir kızım İstanbul’da eczacılık eğitimi alıyor. Mezuniyetinin ardından ilaç, kozmetik, gıda takviye ürünleri üretim ve pazarlamasında görev alacak. Diğer kızım 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden gelecek yıl mezun olacak ve uzmanlık eğitimine başlayacak. Yeğenim şu anda radyoloji alanında İngiltere’de çalışıyor. Yakın zamanda ülkesine dönecek ve sistemimizin önemli bir bölümünde aktif rol alacak. Diğer yeğenim şu anda hastanemizde diş hekimi olarak görev yapıyor. Ayrıca ailemizin içinde biyomedikalci, dijital pazarlama uzmanı ve hastane işletmecisi de mevcut.”

BAYRAĞI İLERİ GÖTÜRECEKLER

Haberin Devamı

Başta İzmir olmak üzere ülkemizin tamamına nitelikli sağlık hizmeti sunmak için 1999 yılında Batı Anadolu Central Hospital’ı hayata geçirdiklerini kaydeden Op. Dr. Özer Gürbüz, “Ben ve eşim hastanemizi şu anda belirli bir noktaya getirdik. Ailemizin tamamının sağlık eğitimi alması çok önemli. İnanıyorum ki bizden sonra gelen bu genç ve dinamik nesil, bu kurumu bizden çok daha iyi noktalara getirecek. Doktor, diş hekimi, eczacı, biyomedikal mühendis, hastane işletme ve yöneticiliği, dijital pazarlama, sağlık turizmi gibi alanlarda eğitimini tamamlayanlar, kurumlarımızda aktif olarak çalışmaya başlayacak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!