Can dostlar için özel ameliyathane

Güncelleme Tarihi:

Can dostlar için özel ameliyathane
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2021 15:20

 DİDİM Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Sokak Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kurulan ve aynı anda iki ameliyat yapılabilen bir ameliyathaneyi hizmete açtı. Didim Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği (DİHAD) Başkanı Bilal Süren, Didim Belediyesi’ne duyarlılığı nedeniyle teşekkür ederken, 4 Ekim nedeniyle kendilerinin de pek çok etkinliğe imza attıklarını söyledi.

Haberin Devamı

 

 

Can dostlar için özel ameliyathane

 

ATLARLA TERAPİ

 

Didim’deki bisiklet kulüpleri, özel gereksinimli çocuklar ve çocuklu ailelerle birlikte sokak hayvanlarını beslediklerini ifade eden Süren, ayrıca özel gereksinimli çocukları atlarla buluşturduklarını kaydetti. Atların terapi anlamında çocuklara pozitif etkisi bulunduğunu dile getiren Süren, farkındalık etkinliği nedeniyle Pegasus At Safari’nin işletmecisi Haydar Çaylak’a teşekkür etti. Patili dostlarımıza pozitif ayrımcılık yapan beş gazeteciye teşekkür plaketi verdiklerini de vurgulayan Süren, şöyle devam etti:

 

Haberin Devamı

ÖDÜLLER VERİLDİ

 

“Didim Rotaract kulübünün öncülüğünde, Didim Bavyera Cafe’de gerçekleştirilen ve elde edilen gelirin barınak ile sokak hayvanları yararına kullanılacağı etkinliğin bir parçası olduk. Didim Sokak Hayvanları Barınağı’nı ziyaret ederek tıbbi malzemeler bağışladık. Barınaktaki dostlarımızı da unutmadık. Sokaktaki patili dostlarımız yararına dolu dolu bir dört gün geçirdik. Dilsiz dostlarımızın dertlerine tercüman olabilmenin gururunu yaşadık. Tüm etkinliklerde emek veren, katılım sağlayan ve herhangi bir şekilde paydaşı olan herkese sonsuz teşekkürler.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!