Çağımızın vebası HPV’nin tedavısı var mı?

Güncelleme Tarihi:

Çağımızın vebası HPV’nin tedavısı var mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2024 03:32

Batı Anadolu Central Hospital Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Neslihan Gürbüz, HPV tedavisinde bağışıklık sistemini yükseltici takviyelerin kullanıldığını ve 2023 yılının mart ayında İtalya’da tanıtılan gıda takviyesi ile aynı etken maddeye sahip olan HAPYVİR’in ülkemizde de güvenli ve orijinal bir ürün olarak kullanıma sunulduğunu söyledi. HPV virüsüne son yıllarda kadınlarda ve erkeklerde oldukça sık rastlanıldığını belirten Gürbüz, “HPV kendini siğillerle belli edebilen ya da hiç siğil olmadan da sinsi ilerleyen çağımızın büyük problemidir. Şu anda ülkemizde her 8 kadından birinde HPV saptanmaktadır. HPV’nin en yüksek kanser yapan tipleri 16, 18, 31, 33, 35, 39, 45, 51, 52, 56, 58, 59, 66 ve 68 dir. Özellikle bu tiplerde olanların doktor kontrolünde olması şarttır” dedi.

Haberin Devamı

 

YENİ NESİL HPV TEDAVİSİ: HAPYVİR HPV tedavisinde en önemli noktanın vücut bağışıklığının artması olduğunu kaydeden Gürbüz, “Bağışıklığınız düşükse siğiller tekrarlar. HPV’den de kurtulmak mümkün olmaz ve kansere doğru ilerleme olabilir. HPV ‘de bağışıklığı yükseltmek için tüm dünyada kullanılan yeni nesil tedavi seçenekleri mevcuttur” diye konuştu.

DOKTORLARIN TERCİH ETTİĞİ TEDAVİ “İtalya’da 2023 yılının mart ayında yapılan çalışmada ECGC, hyaluronik asit, B12 vitamini ve folik asit kombinasyonu 6 ay süre ile kullanıldığında HPV pozitif hastalar negatife dönmüş, siğillerin tekrarlanması önlenmiş ve CIN1 lezyonlarında geriye dönüş olmuştur” diyen Gürbüz, şöyle devam etti: “HAPYVİR, İtalya’da çalışması yapılan kombinasyonun tamamını içerir. Ayrıca yine etkinliği yıllardır bilinen AHCC ilave edilmiştir. AHCC, yüksek antioksidan ve bağışıklık güçlendirici bir etken maddedir. Reishi mantarı içerir. Bu ürün Çin tıbbında uzun yıllardır kansere karşı kullanılmaktadır. Tüm dünyada olduğu gibi HPV ve siğil tedavisi seçenekleri artmaktadır. Bizim ülkemizde de HAPYVİR güvenli ve orijinal bir ürün olarak göze çarpmaktadır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!