Adnan Kaya ve Mete Tamer Omur ile "Bir İnsan Portresi - Güzellik ve estetiği bu kez dijitale taşıdı

Güncelleme Tarihi:

Adnan Kaya ve Mete Tamer Omur ile Bir İnsan Portresi - Güzellik ve estetiği bu kez dijitale taşıdı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2023 06:47

Bugün ‘Alin Beauty Lounge’ ile sektöründe önemli ve güçlü bir aktör olan Tülin Akgül, yeni uygulamayla kendilerine ulaşamayan tüm kadınlara dokunmayı hedefliyor, “Her kadının elinin altında kolay ulaşabildiği ve en önemlisi güvendiği uzman olmak da bir diğer hedefimiz” diyor.

Haberin Devamı

Adnan Kaya ve Mete Tamer Omur ile Bir İnsan Portresi - Güzellik ve estetiği bu kez dijitale taşıdı



TÜLİN Akgül; depremler, seller, ekonomik krizler ve hastalıklar gibi onca olumsuzluğa rağmen asla pes etmeyen bir iş insanı. “İşime inancım en büyük cesaretim oldu” diyen Alin Beauty Lounge’un kurucusu Akgül, bugünlerde yeni bir girişimin daha heyecanı içinde. Bodrum’da güzellik ve bakım alanında başarılı işlere imza atan Tülin Hanım, şimdi de Alin Online Güzellik Asistanı’nı hayata geçirmiş. Geçtiğimiz şubatta dijital mağazalardaki yerini alan Alin Online Güzellik Asistanı ile kadınlara kişisel sağlık, bakım ve güzellik asistanlığı hizmeti vermeye başlayan Tülin Akgül, yeni markasının doğuş öyküsünü şöyle anlatıyor:

Haberin Devamı

Adnan Kaya ve Mete Tamer Omur ile Bir İnsan Portresi - Güzellik ve estetiği bu kez dijitale taşıdı

DÜNYA KADINLARIYLA BULUŞACAK
“Pandemiden bu yana teknolojinin daha da hayatlarımıza yerleştiği şu günlerde, evlerde kısıtlı kaldığımız süre boyunca günlük hayat alışkanlıklarımızı sürdürmek için hepimiz teknolojiden faydalanmak için birçok uygulamayı keşfettik. Kiminin kısmen hayatımıza girdiği uygulamaların kimisi ise sadece zaman kaybı olarak kaybolup gitti hayatlarımızdan. Buradan da feyz alarak, hayallerimdeki uygulama projesini daha da geniş kapsamlı tutarak, tüm kadınların birçok konuyu sorabildiği, hizmet alabildiği bir uygulamayı tasarladık ve hayata geçirdik. Hem Google Play Store, hem de Apple Store üzerinde tüm dünya kadınlarıyla buluşmayı hedefleyen uygulama, benim çok uzun yıllar süren uygulama yöntemlerim ve cilt analizi bilgilerimin bir araya gelerek tüm kadınların tek bir platformda birçok destek uygulamaya ulaşmalarına imkan verecek şekilde tasarlandı.”

Adnan Kaya ve Mete Tamer Omur ile Bir İnsan Portresi - Güzellik ve estetiği bu kez dijitale taşıdı

SORU VE SORUNLARA CEVAP
Alin Online Güzellik Asistanı’nın bir uygulamanın ötesinde gerçek bir asistan gibi hizmet verdiğini de paylaşan Tülin Hanım, uygulamanın kullanıcının sağlıklı yaşam, güzellik ve kişisel bakımla ilgili tüm soru ve sorunlarına cevap bulabildiğini, hatta cilt analizini online olarak yapabilecek kadar da geniş bir yelpazede hizmet verdiğini söylüyor. “İstanbul ve Bodrum’da Alin Beauty Lounge’a gelerek hizmet alan tüm müşterilerimize yaptığımız her işlemle ilgili bilgi vererek kendi cilt yapılarını daha iyi tanımalarına ve nasıl uygulamalar yapacaklarına dair bilgilendiririz” diyor.

Haberin Devamı

EV EKONOMİSİNE DE KATKI
Tülin Akgül, işleyişi ise şöyle aktarıyor: “Daha çok kadına ulaşma hedefiyle tasarlanan bu uygulama aslında aynı şekilde işliyor. Öncelikle kişinin cilt yapısı ve tipini tespit ederek, onlara özel bakım önerileri ve ürünleri sunuyoruz. Doğru ürün, doğru uygulama ve doğru bakımlarla yapılacak her dokunuş, kadınları hayatın olumsuz etkilerine karşı daha avantajlı hale getiriyor. Doğru süreç aslında en etkili antiaging... Doğru şekilde uygulama ve ürün kullanımı bütçesel olarak ev ekonomisine katkıda bulunduğu gibi süreci yavaşlatarak daha güzel yaşlanmamızı sağlıyor.”

 
ZAMANI DURDURAMAYIZ AMA DOĞRU KULLANABİLİRİZ
HEPİMİZİN amacı yaşlanmamak da olsa zaman ne yazık ki bizim bu dileklerimizi yerine getirmeyip bildiği gibi işliyor. O nedenle de zamanı durduramasak da doğru kullanarak, zamanın cildimiz ve bedenimiz üzerindeki etkilerini yavaşlatarak ona meydan okuyabiliriz. İşte tam da Tülin Hanım, hayata geçirdiği uygulamasıyla bunu öğretmeye çalışıyor. Günlük, haftalık, aylık bakımlar gibi kişinin kendisine uygun zamanlarda yapılması gerekenleri hatırlatıyor.

Haberin Devamı

 
BİRÇOK UYGULAMAYI BİRLEŞTİRDİ
TÜLİN Hanım, uygulama içeriğine güzellikle çok bağdaştırdığı su içme hedefleri, adım sayar, sigara bırakma gibi bölümler de koydurmuş. Tek bir uygulamayla birçok uygulamayı kullanıcıyla buluşturduklarını anlatan Tülin Akgül’ün uygulama içinde bir de blog yazıları var. “Dönemsel olarak birçok önemli konuya değinerek bugüne kadarki deneyimlerimi ve izlenimlerimi anlatıyorum bu yazılarımda. Ama asıl önemlisi testlerimiz var. Bu testler de gerçekten burada analiz yaptığımda sorduğum sorulardan oluşuyor” diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!