Gözde Öney'in ilk albümü "İki Gölge" çıktı

Güncelleme Tarihi:

Gözde Öneyin ilk albümü İki Gölge çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 16:33

Gözde Öney'in ilk albümü "İki Gölge" çıktı

Haberin Devamı

Orhan SENCER / İSTANBUL, (DHA) - ŞARKICI Gözde Öney, ilk albümü "İki Gölge"yi müzikseverlerle buluşturdu.
Gözde Öney'in, sözleri ve müziği kendisine ait 10 şarkıdan oluşan ilk albümü "İki Gölge" bugün yayımlandı. Harems Stüdyoları'nda kaydedilen albümün prodüktörlüğünü ve 8 şarkının düzenlemesini Efe Demiral üstlenirken, iki şarkının düzenlemesi ise Okay Aynur, Canay Cengen ve Koray Candemir imzası taşıyor. Albümde Koray Candemir, müziğini Öney'le birlikte yaptığı "Düşüş"te sesiyle de yer alırken, "Hayat İzleri" adlı şarkının sözleri ise Gözde Öney-Ayşe Saran birlikteliğinin ürünü. "Tik Tak" adlı şarkının müziğinde de Öney'in yanı sıra Okay Aynur'un imzası bulunuyor.
Albümün fotoğraflarını, fotoğraf sanatçısı Begüm Koçum çekerken, kapak tasarımı ve her şarkı için özel olarak hazırlanan illüstrasyonları ise Eren Caner Polat hazırladı.
"MÜZİKLE VAR OLUŞUMUN BU ZAMANA KADARKİ EN HEYECANLI SERÜVENİ"
"İki Gölge", sanatçının uzun bir zamana yayılan, farklı kaynaklardan beslenen müzik geçmişini duru, kendine has bir söz-müzik ortaklığında birleştirmeyi başaran tarzını yansıtıyor. Gözde Öney, ilk albümünün, müzikle var oluşunun bu zamana kadarki en heyecanlı serüveni olduğunu belirterek, "İçimdeki dünyalara açıldığım, dünyamı paylaştığım bir yolculuk. Naif, kırgın, mutlu, hüzünlü hatıraların dile gelişi, veda edişi. Bana ve bize, hepimize ait hisleri kendi penceremden anlatmak, aktarmaktır niyetim. Yeni yolculuklara, hep birlikte, sevgiyle..." ifadesini kullandı.

(FOTOĞRAF)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!