Sarıcakaya’nın Yeni Hedefi Uluslararası Platform

Güncelleme Tarihi:

Sarıcakaya’nın Yeni Hedefi Uluslararası Platform
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2015 13:09

DANIŞMA TOPLANTISI

Sarıcakaya Belediye Başkan Vekili Kezban Uslu ilçelerinin ülke genelinde tanınmaya başlandığını, bundan sonraki hedeflerinin artık uluslararası platformda tanınmak olduğunu kaydetti.
Doğa ve tabiat güzelliğinin yanı sıra verimli tarım arazileriyle dikkati üzerine çeken Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesi kendini tanıtmak için gözünü uluslararası arenaya çevirdi. Sarıcaya’da düzenlenen AK Parti Sarıcakaya İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan Belediye Başkan Vekili Kezban Uslu, ilçenin tanıtım faaliyetleri konusunda açıklamalarda bulundu. Sarıcakaya’nın ülke genelinde tanınmaya başlandığı mesajını veren, bundan sonraki hedeflerinin artık uluslararası platformda tanınmak olduğunu kaydeden Uslu, yeni başlatılan projeler hakkında da bilgi vererek, “Sarıcakaya ilçemizi sürekli tanıtıyoruz. Artık Türkiye ilçemizi tanımaya başladı. Belediyemiz tarafından ilçemizdeki kadın kolları üyelerine verilen görev kapsamında yeni doğum yapan anneleri ziyaret ediyoruz. O ailenin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıp sorunlarını da çözüme kavuşturuyoruz. Her yeni doğum yapmış anneye bu ziyaretler yapılmaktadır. İlçemizde doğmuş ancak görev ya da başka sebeplerden dolayı il dışına çıkmış hatta Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bile bulunuyor olsa dahi biz kendilerine ulaşıp posta yoluyla da hediyelerini gönderiyoruz. Biz artık uluslararası platformda kendimizi tanıtmak için projeler üretmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
BU İŞ GÖNÜL İŞİDİR
AK Parti Sarıcakaya İlçe Başkanı Hikmet Aknur da yaptığı konuşmada, seçim değerlendirmesi yaparak, “7 Haziran seçimlerinde beklenen sonucu alamadık ancak bu bizleri hemen karamsarlığa itmemelidir. Şapkamızı önümüze çıkartıp tekrar düşünmemizi ve eksikliklerimizi hatalarımızı düzelterek olası erken seçimde bunları giderek çalışmamız gerektiği mesajıdır. Milletini ve halkını seven tek parti AK Partidir. Bu seçimlerde yine tek başına iktidar olacağına bizler inanıyoruz. Ve Sarıcakaya da her zaman yeni bir seçime hazırdır. Çalışmalarımız devam ediyor. Bu iş gönül işidir”
Toplantıya İl Yönetim Kurulu üyeleri; Zeynep Eke, Cahide Bostan, Ömer Gencer, Fatma Eskibabadağlı, Mehmet Kılıç, Hüseyin Abbasoğlu ve Ömer Ertoy ile ilçe kadın ve gençlik kolları ve partililer katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!