MÜSİAD Üyeleri Erzurum’da Kayak Yapacak

Güncelleme Tarihi:

MÜSİAD Üyeleri Erzurum’da Kayak Yapacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 14:39

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Palandöken’e kayak yapmaya gelecek.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin Genel Merkezinin 60 Yönetim Kurulu Üyelerinin bu hafta sonu 2 gün boyunca Palandöken’e kayak yapacaklarını ifade eden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şube Başkanı Taner Bayır, Erzurum’un tarihi ve turistik mekanlarını gezeceklerini söyledi.
Buradaki amacın Erzurum’un Kış Turizmini Türkiye ve 64 ülkedeki MÜSİAD camiasına tanıtmak olduğunu belirten tanıtılması Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şube Başkanı Taner Bayır, yaklaşık 60 kişilik MÜSİAD üyesini aileleri ile birlikte Erzurum’da ağırlamaktan onur duyacaklarını söyledi.
Bayır, “Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğimizin Genel Başkanımız Nail Olpak ile yaklaşık 60 kişilik MÜSİAD üyesini aileleri ile birlikte Cuma ve Cumartesi günü Palandöken’e kayak yapmaya gelecekler. Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Milletvekilimiz Zehra Taşkesenlioğlu Cuma günü MÜSİAD Genel Başkanımız Nail Olpak, yönetim kurulu üyelerimize Müceldili Konağı’nda yemek verecek. Yine ayırca Cumartesi günü Ilıca yolu Arzen Kış bahçesinde akşam 6:30’da gelen misafirlerin onuruna basına ve yemek düzenlenecek. Yaklaşık 60 kişilik MÜSİAD üyesini aileleri ile birlikte Erzurum’da ağırlamaktan onur duyacağız. Erzurum, şehir ve ülke tanıtımı açısından büyük bir öneme sahiptir. Erzurum’un kültürel, tarihi ve turizm değerlerinin tanıtımının yapılması Kış turizmi ile birlikte şehrimizi bütün güzellikleriyle Türkiye’ye, Avrupa’ya ve Dünya toplumlarına anlatıyoruz her zamanda anlatmaya devam edeceğiz. Buradaki amacın Erzurum’un kış turizmini Türkiye ve 64 Ülkedeki MÜSİAD camiasına tanıtmak.” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!