Kadınların İşgücüne Katılması Düzce’yi Geliştirecek

Güncelleme Tarihi:

Kadınların İşgücüne Katılması Düzce’yi Geliştirecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2015 15:22

FOTO: KADINLARIN İŞGÜCÜNE KATILMASI DÜZCE’Yİ GELİŞTİRECEK

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, Çilimli gezisinde ilçedeki kadın girişimcileri ziyaret etti. Keşir, “Kadınların işgücüne katılması ilimize büyük fayda sağlayacak” dedi.
AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, Çilimli ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyarete AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti Çilimli İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz’da yer aldı. Köy ve ev gezilerinin yanı sıra kadınları da unutmayan Keşir, ilk olarak Albedo Fındık Fabrikası sahiplerinden Yasemin Karslıoğlu ile bir araya geldi. Düzce’de fındık ve fındık tarımı hakkına görüşen AK Parti heyeti daha sonra Çilimli Halk Eğitim Merkezinde Türkiye’de 7.si açılan cam süsleme kursiyerlerini ziyaret etti.
Cam süsleme sanatı kursunda yapılan çalışmaları dikkatle inceleyen AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, “Düzce’de kadınların işgücüne katılması çok önemli katma değer sağlayacak. İlimizin ve ülkemizin gelişmesi için kadınlara ihtiyacımız var. Burada da kadınlarımızın kendilerine istihdam sağlamak adına yaptıkları bu çalışmalar beni çok mutlu etti” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!