Ceritoğlu’ndan Bahabey Çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Ceritoğlu’ndan Bahabey Çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2015 17:06

AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ ADAYI İLKSEN CERİTOĞLU, SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA BAHABEY CADDESİ’NE ÇIKARMA YAPTI

AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bahabey Caddesi’ne çıkarma yaptı.
AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Boyraz ve Gençlik Kolları üyeleriyle caddedeki tüm esnafları ziyaret eden milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti ve kendisine destek istedi.
Ziyaret ettiği işyerlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Ceritoğlu, hem esnafları dinledi, hem de vatandaşlar gelen talepleri not aldı. Kadınların büyük ilgi gösterdiği Ceritoğlu, milletvekili seçildiği taktirde yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.
Çorum’u bir ve bütün olarak gördüklerini dile getiren Ceritoğlu, Çorum’un bütün kesimleriyle el ele vererek, ortak aklı ön plana çıkarıp kenti geleceğe taşıyacaklarını söyledi.
Esnafla birlikte Çorum’un ekonomisini geliştireceklerini dile getiren Ceritoğlu, “Sadece seçim dönemlerinde değil, seçimden sonrada vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Ben Çorum’a hizmet etmek için yola çıktım” dedi.
Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları da veren Ceritoğlu, “Zaman zaman bir kısım çevreler kardeşlik hukukumuza zarar verecek girişimlerde bulunuyor. Kim olursa olsun bu tür kirli girişimlere asla prim vermeyeceğiz. Siyasi düşüncelerimiz, dünya görüşlerimiz farklı olabilir. Farklılıklarımız üzerinden bizi ayrıştırmaya çalışanlara izin vermeyiz. Biz bir, beraber olup kardeşliğimizi koruyarak aramıza nifak tohumu ekmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Aynı topraklar üzerinde yüzyıllardır birlik ve beraberlik içinde yaşadık yaşamaya devam edeceğiz” dedi.
Milletvekili olduğu takdirde mecliste gençlerin ve kadınların sesi olacağını dile getiren Ceritoğlu, vatandaşlardan seçimlerde kendisine destek olmalarını istedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!