Osmaneli'deki turnuvanın şampiyonu Galatasaray oldu

Güncelleme Tarihi:

Osmanelideki turnuvanın şampiyonu Galatasaray oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2017 22:23

Osmaneli'deki turnuvanın şampiyonu Galatasaray oldu

Haberin Devamı

Cafer ELMAS / OSMANELİ,(Bilecik),(DHA)-TÜRKİYE Futbol Federasyonu, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Osmaneli Belediyesi işbirliğinde düzenlenen LEFKE CUP U15 turnuvasının kıran kırana geçen final maçını Galatasaray-Fenerbahçe oynadı. Normal sürenin 1-1 tamamlanan ve uzatma dakikaları da aynı skorla biten karşılaşmayı Galatasaray penaltılarla kazandı.
Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Boluspor, Kağıthanespor, Esenyurtspor, Güngörenspor, Beykoz, Gaziosmanpaşaspor ve 1308 Osmaneli Belediye Spor'un mücadele ettiği turnuva renkli görüntülere sahne oldu. 
Galatasaray ile Fenerbahçe'nin oynadığı final maçını Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ile çok sayıda kişi izledi.
Normal süresi 1-1'lik skor ile sonuçlanan final maçının uzatma dakikalarında da gol sevinci yaşanmadı. Uzatmaların ardından penaltılara giden karşılaşmada Galatasaray takımı Fenerbahçe'yi 9-8'lik bir skor ile yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.
Belediye Başkanı Münür Şahin'in girişimleriyle Osmaneli'de düzenlenen LEFKE CUP U15 Turnuvasında oynanan maçlar Bilecikli sporseverler tarafından heyecanla takip edilirken, turnuva ilçenin tanıtımı açısından da oldukça önemi bir proje olarak ortaya çıkmış oldu.
-
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!