Aydınspor 1923 Özdemir'le güzel

Güncelleme Tarihi:

Aydınspor 1923 Özdemirle güzel
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 14:23

Aydınspor 1923 Özdemir'le güzel

Haberin Devamı

Cem ULUCAN / AYDIN, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Karşıyaka'yı deplasmanda 4-3 yenen Aydınspor 1923'te yeni Teknik Direktör Göksel Özdemir iki haftada fark yarattı. Sezona Bahaddin Güneş ile başlayan ancak ilk 4 haftada sadece 3 puanda kalınca tecrübeli çalıştırıcı ile yolları ayırıp Altyapı Koordinatörü Özdemir'i takımın başına geçiren yönetimin operasyonu sonuç verdi.
Göksel Özdemir yönetiminde çıktığı ilk sınavda Kırklarelispor'u 3-1 mağlup eden Aydınspor 1923, Karşıyaka galibiyetiyle ikide iki yapıp zirve yarışına ortak oldu.
Puanını 9'a çıkaran Aydınspor 1923, 10'uncu sırada yer almasına karşın puan farkını zirve ile 3'e indirdi.
Taraftarlar, Göksel Özdemir'le yola devam edilmesini isterken, sosyal medya hesaplarından yeni gelecek yönetime de çağrıda bulundu. Siyah beyazlılar, "Özdemir Aydın'ın evladı, bu takımın başında kalmalı" mesajlarını iletti.
Başkan Hidayet Türen de Göksel Özdemir'in başarılı bir sınav verdiğini belirterek, "13 Ekim'de olağanüstü genel kurula gideceğiz. Ben aday olur muyum bilmiyorum. Ancak yeni yönetimin Özdemir'le devam etmesi gerekir" dedi. Karşıyakalı yöneticilerin hakem Celal Bayraklı'ya gösterdiği tepkiyi de anlamsız bulduğunu belirten Başkan Türen, "Biz hakkımızla maçı kazandık. Galibiyetimiz gölgelenemez" dedi. 

 
FOTOĞRAFLI
 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!