Yaz kurslarına ilgi arttı

Güncelleme Tarihi:

Yaz kurslarına ilgi arttı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2018 13:26

Yaz kurslarına ilgi arttı

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - AZİZE Kahraman Halk Eğitimi Merkezi'nde (AKHEM) başta spor ve müzik olmak üzere birçok dalda açılan yaz kurslarına çocuk, genç ve yetişkinlerin ilgisi büyük oldu.

AKHEM bünyesinde yaz döneminde keman, klasik gitar, bağlama, org, ney, diksiyon, dekoratif tablo, ebru, keçe yapımı, sanat ve tasarım, minyatür, heykel modelcisi, güzel sanatlara hazırlık (müzik), okuma-yazma, nakış ve iğne teknikleri, manikür-pedikür, cilt bakımı, protez tırnak, yüzme, okçuluk, masa tenisi, atletizm, atıcılık, tekvando, pilates, boks, basketbol, bilgisayar işletmenliği ve daha birçok dalda kurs açıldı.

AKHEM Müdürü Kenan Yavuz, devam eden kurslardan birçoğunun eylül ayında, bazılarının da aralık ayında sona ereceğini belirtti. Yavuz, "Kursiyerlerimiz, sıcak yaz günlerini eğitim alarak geçiriyor. Bir yandan sanat, bir yandan da yeni meslekler öğreniyor" dedi.

Kursların AKHEM'e bağlı farklı atölyelerde sürdürüldüğüne, bu yaz eğitimlere ilginin daha da arttığına dikkat çeken müdür yardımcısı Fedai Yaman ise eğitim merkezlerinde devamlılığın ve verimliliğin sağlanması için sürekli denetlendiğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!