Yavru baykuşlar korumaya alındı

Güncelleme Tarihi:

Yavru baykuşlar korumaya alındı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2024 17:11

Yavru baykuşlar korumaya alındı

Haberin Devamı

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)- ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde planlı kesim sahasında bulunan yardıma muhtaç yavru baykuşları korumaya alındı.

Zeytinada Mahallesi'nde ormanlık alanda planlı kesim sahasında çalışma yapanların yavru baykuşlar, sağlık kontrollerinin yapılması için Gazipaşa Belediyesi Veteriner İşleri Birimi'ne getirildi. Belediye ekipleri tarafından teslim alınan yavru baykuşlar, tedavinin tamamlanması için sokak hayvanları tedavi ve rehabilitasyon merkezinde bakıma alındı.

Gazipaşa Belediyesi veteriner hekimi Sinem Polat, "Merkezimizde sokak hayvanlarımıza hizmet verdiğimiz gibi yabani hayvanlarımızın da tedavilerini yapıyoruz. Geçen gün Zeytinada Mahallesinde ormanlık alanda planlı kesim sahasında kesim yapan kişilerin bulduğu yavru baykuşlar, sağlık kontrollerinin yapılması için merkezimize getirildi. Gerçekleştirdiğimiz sağlık kontrolü sonucunda yavru baykuşlarımızı bakıma aldık. Baykuşlarımızın bakımlarının tamamlanmasının ardından doğal yaşam alanlarına geri bırakacağız" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!