Yeşil zirve bugün başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Yeşil zirve bugün başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2022 16:19

İklim değişikliği ile mücadele ve iklim değişikliğinin ekonomiye etkisini en aza indirmek amacıyla düzenlenen EKO İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi/Fuarı, bugün başlıyor.

Haberin Devamı

Ankara Ticaret Odası’nın öncülük ettiği, çok sayıda kurum ve kuruluşun paydaşlığında gerçekleştirdiği zirvenin açılışı saat 10.00’da gerçekleştirilecek. İklim değişikliği ile yeşil dönüşüm konularının A’dan Z’ye ele alınacağı zirvenin açılış programında konuşma yapacak isimler ise şöyle:

Yeşil zirve bugün başlıyor


Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ankara Valisi Vasip Şahin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Fatma Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü.

Yeşil zirve bugün başlıyor


BAŞKANLAR BULUŞMASI

Zirvede Kayseri, Samsun ve Malatya Büyükşehir Belediye başkanları da konuşmacı olarak yer alacak. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilci Yardımcısı Deniz Gürel moderatörlüğündeki oturumda bir araya gelecek. Başkanlar kentlerinde çevre ve iklim değişikliğine yönelik yürüttükleri çalışmalarını anlatacak. Oturumda kentlerden ülke geneline doğru çevre meseleleri de değerlendirilecek. İklim Meydanı’ndaki oturum bugün saat 14.35’te başlayacak.

Yeşil zirve bugün başlıyor


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!