Senaryolar virüse karşı revize edildi

Güncelleme Tarihi:

Senaryolar virüse karşı revize edildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2020 09:42

Ankara’da üç yıldır izleyici ile buluşan ‘Beni Bırakma’ ve sezonun yeni dizilerinden ‘Sevdim Seni Bir Kere’nin çekimleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında kafe gibi kalabalık iç mekânlardan dış mekânlara geçti.

Haberin Devamı

MGA Yapım’ın kurucularından Mehmet Erişti, virüsün Türkiye’de ilk ortaya çıktığı dönemde tüm ekiple toplantı yaptıklarını ve ekibin çalışmaya devam etme kararı aldığını belirtti. Platolar ve çekim yapılan alanlarda dezenfekte çalışması gerçekleştirdiklerini aktaran Erişti, “Senaryoda kişisel teması olan sahneleri çıkardık, kronik rahatsızlığı olan arkadaşları ya çıkardık yada dinlenmeye aldık. Evde çok yaşlı annesi babası olan oyuncu arkadaşlara tolerans gösteriyoruz” dedi. Kalabalık mekânlar yerine kendi platoları ile dış çekimleri arttırdıklarını aktaran Erişti, “Kapıdan girişte herkesin ateşini ölçüyoruz, ellerini dezenfekte ediyoruz” diye konuştu.

OYUNCULAR ROLLERİNİ ANLATTI

Beni Bırakma dizisi, zengin oyuncu kadrosu ve hikâyesiyle geniş bir izleyici kitlesine sahip. Dizinin yeni oyuncularının yanı sıra sezon başından beri kadroda bulunan isimler, set ortamını ve rollerini anlattı.

Haberin Devamı

BİRBİRİMİZİN UĞRUNA İNANIYORUZ

ŞEBNEM GÜRSOY: “Günlük dizi başka bir prensip. Biz birbirimizin uğruna da inanıyoruz, çok da severek yapıyorum. ‘Seher hala’ karakterindeyim. Seher hala, başta ne söylediyse aynı şeyleri söylemeye devam ediyor.”

Senaryolar virüse karşı revize edildi


TEMPO DAHA YOĞUN

FATİH GÜHAN: “Günlük dizinin temposu daha yoğun ve farklı bir matematiği var. ‘Bora Aydın’ karakterini oynuyorum. Aile özlemi çeken, güçlü bir karakter. Hikâyenin ilerlemesiyle ailesini buluyor ve yeni bir aşka başlıyor.”

Senaryolar virüse karşı revize edildi


ANKARALI MİSAFİRPERVER

GÜZİDE ÇİĞDEM AKIN: “‘Defne’ karakteriyle diziye girdim. Ankara’da insanlar çok sıcak ve misafirperver. Burada kendimi çok rahat hissediyorum. Herkes işini bildiği ve alışılmış bir sistem olduğundan benim için sonradan ekibe dahil olmam problem olmadı.”

Senaryolar virüse karşı revize edildi


SET YOĞUN GEÇİYOR

NUR YAZAR: “Set yoğun geçiyor. Diziye yeni girdiğimiz için hikâye biraz bizim üzerimize kuruluyor. ‘Feraye Karaman’ karakterini canlandırıyorum. Kötü karakter diyebilirim.”

Senaryolar virüse karşı revize edildi


DEMİR ÇAPKIN BİR ADAM

SERKAN MELİKOĞLU: “‘Demir’ karakteriyle diziye dahil oldum. Çok çapkın bir adam. Dizinin kötü karakterlerinden biri gibi görünüyor şu anda ama iyi bir karaktere dönüşmesinin belirtileri de var aynı zamanda.”

Senaryolar virüse karşı revize edildi


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!