Şehit babası oğlunu her gün ziyaret ediyor

Güncelleme Tarihi:

Şehit babası oğlunu her gün ziyaret ediyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2021 08:33

Ankara’da Mustafa Ertan (65), 10 Kasım 2015’te Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan oğlu Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan’ın kabrine yakın olabilmek için Etimesgut’taki evini satıp, Mamak’taki Cebeci Askeri Şehitliği’ne 300 metre mesafede satın aldığı evde yaşıyor.

Haberin Devamı

Tek oğlunu şehit veren, bir yıl önce de eşini kanserden kaybedince yalnız kalan şehit babası Mustafa Ertan, her gün yürüme mesafesindeki oğlunun mezarına giderek, dua ediyor. Oğluna yakın olmak istediğini belirten Ertan, özetle şunları söyledi:

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR

“Ateş düştüğü yeri yakar, ateş düştüğü zaman tam yakıyor. Oğlum şehit olduktan sonra Cebeci Askeri Şehitliği’ne defnedildi. Oğluma yakın olmak istedik. Özellikle eşim her gün oğlumun yanına gelmek istiyordu. Satılık ev bulduk ve Cebeci’ye taşındık. Böylece şehidimizin mezarını her gün ziyaret etme imkânı bulduk. Mezarlığın temizliğini, çiçeklerini kontrol ediyorum. Bol bol dua ediyorum. Eşimi, oğlumu kaybettikten yaklaşık 4 yıl sonra kaybettim. Şu anda maalesef evde yalnız kaldım. Kolay değil, Allah kimseye yalnızlık yaşatmasın.”

BAKMADAN GEÇME!