Kırmızıda geçti otobüse çarptı

Güncelleme Tarihi:

Kırmızıda geçti otobüse çarptı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2020 16:46

Kızılay’da, özel halk otobüsü, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait EGO otobüsüne çarptı. Kazada 17 kişi yaralanırken, halk otobüsü şoförü İsmail C.’nin kırmızı ışıkta geçtiği tespit edildi.

Haberin Devamı

Kızılay’da iki otobüsünün karıştığı trafik kazası sonucu 17 kişi yaralandı. Kaza, saat 07.00 sıralarında Kızılay kavşağında meydana geldi. İsmail C. yönetimindeki 06 FM 3681 plakalı özel halk otobüsü ile Hüseyin T. yönetimindeki 06 BU 7068 plakalı belediye otobüsü, kırmızı ışık ihlali nedeniyle Ziya Gökalp Caddesi ile Atatürk Bulvarı kavşağında kaza yaptı.

Kırmızıda geçti otobüse çarptı


REFÜJE ÇIKTI

Kaza sonucu belediye otobüsü refüje çıktı. Düşme ve savrulma nedeniyle içindeki yolculardan 17’si yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, 112 Acil Servis ve UMKE ekibi sevk edildi. Yaralanan vatandaşlardan bazıları ayakta tedavi edilirken bazıları ise ambulanslarla hastaneye nakledildi. Otobüsler, çekici yardımıyla kaza yerinden götürüldü.

Kırmızıda geçti otobüse çarptı


HIZLI GELDİ DURAMADI

Haberin Devamı

Polis ekipleri, kamera görüntülerinden, halk otobüsü şoförü İsmail C.'nin kırmızı ışıkta geçtiğini tespit etti. Kaza sırasında belediye otobüsünde olan vatandaşlar ve görgü tanıkları, halk otobüsünün çok hızlı geldiği için duramayarak belediye otobüsüne çarptığını ifade etti. Polis kazaya ilişkin inceleme başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!