Karantina paylaşımları

Güncelleme Tarihi:

Karantina paylaşımları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2020 02:34

Koronavirüs nedeniyle evde vakit geçiren Ankaralı ve yolu Ankara’dan geçen ünlü isimler, karantina günlerinde sosyal medya paylaşımlarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

EVDE YOKLAMA

Başarılı oyuncu Gaye Turgut Evin, renkli Instagram paylaşımlarıyla beğeni topluyor. Son paylaşımında herkesin evde olup olmadığını kontrol eden Evin, şu notu düştü: “Yoklama alıyorum arkadaşlar evdeyiz bugün de değil mi? Gaye? Burada.”

HEYKEL ÖZLEMİ

Kadın temalı heykel sergileriyle adından söz ettiren Arzum Onan, karantina sürecinde heykel çalışmalarına büyük özlem duyuyor. Son birkaç paylaşımını heykel çalışmalarından yapan Onan, fotoğraflardan birinin altına “Demek ki özlemişsem...” yazdı.

Karantina paylaşımları


DÜNYA TEK SES OLABİLİR

Caz müzik eğitimini Hollanda’nın Rotterdam şehrinde sürdüren Meriç Çalışan, Dünya Caz Günü nedeniyle farklı ülkelerden müzisyen arkadaşlarıyla fotoğraflar paylaştı. Çalışan, fotoğraf paylaşımında “Dünyanın dört bir yanından muhteşem müzisyenlerle çalmak, kültürlerimizi birbirimizle paylaşmak ve müziğimizdeki etkilerin hayatımdaki en iyi deneyim olduğunu söylemek inanılmazdı! Bu yüzden cazı seviyorum, her kültürü çatısı altında alıyor! Ve bununla, dünya aslında herhangi bir ırk, cinsiyet, yaş düşünmeden tek bir ses olabilir… Birlikte çaldığımızda hepimiz tek bir kalbin içindeyiz!” ifadelerine yer verdi.

Karantina paylaşımları


ÖVGÜ TOPLADI

Haberin Devamı

Güzel oyuncu Songül Öden, bir tb ile hayranlarıyla buluştu. Öden’in fotoğrafı takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı.

Karantina paylaşımları


GEÇMİŞ ÖZLEMİ

Son olarak Mucize Doktor dizisiyle ekrana gelen Özge Özder, bol özlem içeren bir mesaj yayınladı. Özder, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bir zamanlar... Maske gözlük şapka yerine saç makyaj, canlı yayın yerine kanlı canlı tiyatro, her Allah’ın günü sevdiklerini merak edip yoklama almak yerine gözünle görmek görüşmek, Perşembe’leri tbt yapmak yerine #mucizedoktor yeni bölüm izlemek, FaceTime yerine yüz yüze bakmak, sarılıp öpüşmek var iken... Herkes iyi olsun. Geçecek elbet... Ben sevdiklerime sarılıp koklaya koklaya öpmeyi özledim en çok... Sen en çok neyi özledin?”

Karantina paylaşımları


DANS GÜNÜ PAYLAŞIMI

Haberin Devamı

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ‘Emine’si Naz Göktan, Dünya Dans Günü nedeniyle bir paylaşımda bulundu. Dansçı kimliğiyle de bilinen Göktan’ın siyah beyaz fotoğrafı çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Karantina paylaşımları


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!