Gökçek’ten Altınok çıkışı

Güncelleme Tarihi:

Gökçek’ten Altınok çıkışı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2014 01:11

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyük Birlik Partisi’nden (BBP) Keçiören Belediye Başkan adayı olan Turgut Altınok’un, 3 yıl 7 gün kesinleşmiş cezası bulunduğunu belirterek, Yargıtay’ın kararı onaması halinde, belediye başkanlığı yapamayacağını iddia etti.

Haberin Devamı

Keçiören’de bir mağazanın açılışına, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte katılan Başkan Melih Gökçek, açılış öncesinde burada toplanan vatandaşlara hitap etti.
“Keçiören’den Belediye Başkanı adayı olan Turgut Altınok hakkında bazı gerçekleri bilmeniz gerek” diyen Gökçek, şu iddialarda bulundu:
“Keçiören’de bir önceki dönemde belediye başkanı olan arkadaş yeniden aday oldu. Ama bazı gerçekleri bilmeniz lazım, şimdi size bir sual soracağım. Turgut Altınok, Belediye Başkanlığından giderken ne kadar borç bıraktı biliyor musunuz? Tam 150 trilyon borç bıraktı.

KULEYLE ZARARA UĞRATTI

Kule inşaatı nedeniyle Altınok’un belediyeyi zarara uğrattığını da öne süren Gökçek, Altınok’un yargılandığını belirterek, şöyle devam etti:
“Bundan dolayı 3 sene 7 gün mahkumiyet aldı. Normal şartlar içinde Yargıtay kararı onayladığı zaman seçilse de seçilmese de Turgut Altınok diye birisi yok. Çünkü 3 yıl mahkum olan birinin fiilen Belediye Başkanı olması mümkün değildir. Bunları çoğunuz bilmiyorsunuz. Bilesiniz diye anlatıyorum.”
Projelerine de değinen Gökçek, Türkiye’nin en büyük aile yaşam merkezini Keçiören’e açacaklarını belirterek, ilçe trafiğini de rahatlatacaklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!