Demiryolu emeklileri veda yemeğinde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Demiryolu emeklileri veda yemeğinde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2007 00:00

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Süleyman Karaman, bu yıl emekliye ayrılan 547 personele veda yemeği verdi.

TCDD Genel Müdürlüğünde düzenlenen programa Genel Müdürlükten emekli olan personelin yanı sıra, bölge müdürlüğü çalışanları da video konferans aracılığı ile katıldı.

TCDD Genel Müdürü Karaman, burada yaptığı konuşmada, demiryolcuların mesleklerine ve demiryollarına olan bağlılıklarının hiçbir zaman çalışma hayatıyla sınırlı olmadığını, demiryolcuların emekli olsalar bile demiryollarına sevgilerini hiç kaybetmediklerini ifade etti. Emekliye ayrılan personelin deneyim ve görüşlerinin kendilerine rehber olacağını belirten Karaman, şunları kaydetti:

"Bugün demiryolları öncü sektör olarak KİT’ler içerisinde en fazla ödeneği almaktadır. Eski kötü günlerimiz çok gerilerde kalmıştır. Demiryollarımız, hızlı tren işletmeciliğinden mevcut sistemin yenilenmesine, ileri demiryolu sanayisinden yeniden yapılanmaya kadar birçok ilkleri hayata geçiren, her geçen gün gelişen bir kuruluş haline gelmiştir."

Emeklilere Demiryollarına verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eden Süleyman Karaman, yemeğin ardından emeklilere teşekkür belgelerini verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!