Coşkulu karşılama

Güncelleme Tarihi:

Coşkulu karşılama
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2020 09:06

Müzik dünyasının sevilen isimleri, bu yılbaşında da Ankara’da sahne aldı. Saatler 23.59’u gösterdiğinde 10’dan geriye sayan kent sakinleri, 2020’yi coşkuyla karşıladı, sanatçıların şarkılarına eşlik etti.

Haberin Devamı

Ankaralılar yeni yılı coşkulu kutlamalarla karşıladı. Başkent’te sahne alan ünlü sanatçılar, en güzel şarkılarını Başkentli sevenleri için seslendirdi. Vatandaşların bir kısmı ünlü isimlerin sahne aldığı programlarda yeni yılı karşıladı.

TÜRKÜLERLE EĞLENDİRDİ

Yılbaşı kutlamalarının en renkli yaşandığı adreslerden biri, Green Park Otel oldu. Otelde sahneye çıkan Şevval Sam, Karadeniz’den Ege yöresine Doğu Anadolu’dan Trakya’ya seslendirdiği türkülerle keyifli bir gece yaşattı. Sam’ın flütlü performansı büyük beğeni kazandı.

Coşkulu karşılama


ŞARKILAR HEP BİR AĞIZDAN

Fantezi müziğin sevilen isimlerinden Hakan Altun, Sheraton Otel’de sahne aldı. Altun, güçlü orkestrası ve repertuvarıyla Ankaralılara keyifli bir yılbaşı akşamı yaşattı. Altun’un şarkılarına vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti.

Coşkulu karşılama


MİNİK HAYRANIYLA DÜET

Alişan, Meyra Palace Otel’de sahneye çıktı. Şarkıları ve sempatik tavrıyla beğeni toplayan Alişan, ‘Yağmurlar’ isimli şarkısını minik bir hayranıyla birlikte seslendirdi.

Coşkulu karşılama


SEYİRCİLERİN ARASINDA

Ayta Sözeri, ‘Gazino eğlencesi’ konseptli gecede Congresium’da Ankaralı sevenleriyle buluştu. Nostaljik şarkılarıyla keyifli bir gece yaşatan Sözeri, bir ara sahneden inerek seyircilerin masasına oturdu.

Coşkulu karşılama


RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Haberin Devamı

Otellerin yanı sıra eğlence mekânları da renkli görüntülere sahne oldu. 2020’nin barış barış ve mutluluk dolu bir yıl olmasını dileyen Ankaralılar yeni yıla eğlenerek girdi.

Coşkulu karşılama


ORYANTAL ŞOV İLGİ GÖRDÜ

Swissotel’deki gecede oryantal şov büyük ilgi gördü. Eğlenceseverler oryantalle birlikte dans etti. Swissotel’de Ankara Modern Orkestrası’nın şarkılarına dans ederek eşlik eden katılımcılar, pisti bir an olsun boş bırakmadı.

Coşkulu karşılama


HOLLANDA’DAN ANKARA’YA

Hollanda’nın Rotterdam şehrinde müzik eğitimi alan Meriç Çalışan, yeni yılı ailesiyle birlikte karşılamak için Ankara’ya geldi. Çalışan, gecede Ankara’nın önde gelen müzik gruplarından Cover Rangers’la birlikte Samm’s Bistro’da sahneye çıktı.

Haberin Devamı

SOMEL TRIO’DAN CAZ ZİYAFETİ

Başkent’in en başarılı caz müzik gruplarından Somel Trio, Sheraton Otel The Clubhousejazz Bar’da sahne aldı. Grup, Amerikan klasiklerinden günümüz popüler şarkılarına sevilen şarkıları, kendilerine has yorumla sahneye koydu.

ÖNCE YEMEK SONRA KABİN

DJ Tuba Lüleci Alaçam, Sheraton Otel The Clubhousejazz Bar’da yeni yılı karşıladı. Alaçam, öncesinde eşi Hakan Alaçam, kardeşi Buğra Lüleci ve eşi Emel Lüleci ile birlikte yeni yıl yemeği yedi.

SİYAH BEYAZ’DA ROCK GECESİ

‘Hayat Böyle’ isimli şarkısıyla müzik listelerinde üst sıralara yükselen Batu Akdeniz, Siyah Beyaz’da sahneye çıktı. Akdeniz, gecede kendi şarkılarının yanı sıra sevilen rock şarkılarını da seslendirdi.

Haberin Devamı

ÇALIŞANLARIYLA YEMEKTE

Kolombiya’nın Ankara Büyükelçisi Julio Anibal Riano Velandia, yeni yılı eşi ve elçilik diplomatlarıyla birlikte karşıladı. Sheraton Otel’de yılbaşı yemeği yiyen Büyükelçi Valendia, 2020’nin sağlık, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!