Çocuklarımız için eğitime yatırım yapıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Çocuklarımız için eğitime yatırım yapıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2022 09:24

Keçiören Belediyesi’nin Kuşcağız Mahallesi’nde inşa ettiği, şair Hüseyin Nihal Atsız’ın ismini taşıyan kültür merkezi, gerçekleşen açılışın ardından hizmete başladı.

Haberin Devamı

 Açılışa Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, eski Ulaştırma Bakanları Enis Öksüz ve Hasan Basri Aktan, eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda siyasi parti ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Türkolog Prof. Dr. Ahmet Bican Ercilasun ve Yazar Yağmur Tunalı tarafından da bir söyleşi gerçekleştirilerek Hüseyin Nihal Atsız’ ait şiirler okundu. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok kültür merkezi hakkında, “Çocuklarımızın geleceği için kreşler de dâhil olmak üzere eğitime yatırım yapıyoruz. Burada çok amaçlı salonumuz var. KEÇMEK kursumuz, kütüphanemiz, Çocuk Eğitim Merkezi(ÇEM) ve kreşimiz yer alıyor. Kreş ve kütüphanelerimizin sayısını artırıyoruz. Burası Nihal Atsız’a uygun bir kültür merkezi oldu. Çocuklarımız, gençlerimiz de Nihal Atsız ve nice rehberlerimizin ışığında yetişecekler. Ülkemiz ve milletimiz için faydalı işler yapacaklar.”

Çocuklarımız için eğitime yatırım yapıyoruz


ÖNLÜKLERİ GİYEREK STANTLARI GEZDİLER

Öte yandan Ankara Üniversitesi () Ziraat Fakültesi 16. Öğrenci Etkinlikleri Haftası kapsamında ‘Sektörle Buluşma ve Kariyer Günleri’ düzenlendi. Programın açılışına Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar’ın yanı sıra akademisyenler ve üniversite öğrencileri katıldı. Programda gıda ve tarım sektöründe faaliyet gösteren birçok firma da tanıtım stantları açarak çalışma alanlarına ilişkin katılımcılara bilgiler verdi. Programa katılan konuklar açılışın ardından stantları gezdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!