Çevrim içi koro dersi

Güncelleme Tarihi:

Çevrim içi koro dersi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2021 00:34

Keçiören Belediyesi e-konservatuvarında Türk Halk Müziği Korosu dersleri, TRT Sanatçısı Ertuğrul Karabulut’un eğitmenliğinde devam ediyor.

Haberin Devamı

Dersler, belediyenin e-öğrenme portalı üzerinden Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (KEÇMEK) ‘kecmek.keciören.bel.tr’ web adresinde gerçekleştiriliyor. Derslerde, THM korosunda değişik dizi ve usullerde koro ve solo olarak repertuvar çalışmaları yapılıyor. Genellikle klasik özellikteki türkülerle devam eden koro çalışmalarına tüm vatandaşlar ücretsiz olarak katılabiliyor.
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Salgın bittiğinde, sağlıklı günlerde en güzel türkülerle tüm vatandaşlarımızın katılımıyla konserler düzenleyeceğiz. Gönül pasımızı silen Halk Müziğimizi Keçiören’imizde yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. Eğitimlerin verimli geçtiğini belirten Karabulut da, “Koro halinde türkü icra etmenin inceliklerini öğretiyoruz. Klasik türkülerimizle repertuvar çalışması yaptık. Solo ve koro olarak eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Derslerimize sürekli katılım sağlayan öğrencilerimizin başarılı olacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Çevrim içi koro dersi


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!