Çankaya'ya 5 yeni oyun sokağı daha

Güncelleme Tarihi:

Çankayaya 5 yeni oyun sokağı daha
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2012 18:12

Haberin Devamı

ÇANKAYA Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre ilçe sınırları içerisinde beş sokağa daha çocuklara oyun alanı yapılıyor.
Belediye, ikisi Mustafa Kemal Mahallesi, ikisi Aşıkpaşa Mahallesi ve biri Sokullu’da olmak üzere beş oyun sokağını Çankaya’ya kazandırmak üzere hazırlıklarını tamamladı. Böylece daha önce sayısı 11 olan oyun sokaklarının sayısı 16’ya yükselecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre Çankaya’ya, çocuklar için yeni oyun ve ebeveynler için dinlenme sokakları da planlanıyor

Toplumla bütünleşiyorlar

Her platformda çocuklara yeni oyun alanları yaratmanın, sağlıklı nesillerin gelişmesinde önemli katkısı olduğunu söyleyen Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, şunları söyledi:
“Çocuklarımızın trafik tehdidinden uzak, evlerinin önünde güvenli bir alanda yaşıtlarıyla birlikte oynamaları, ebeveynlerinin huzuru için de önemli. Biz sayısı yüzlerle ifade edilen parklarımızla beraber çocuklarımızın oyun sokaklarının sayısını da çoğaltmayı önemsiyoruz. Böylece evde yalnız değil toplumla bütünleşen bir yapı içerisinde gelişecekler.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!