Bodrum projesine Ankara’da lansman

Güncelleme Tarihi:

Bodrum projesine Ankara’da lansman
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2018 15:35

Ankaralı BESA Grup, Bodrum’da 200 milyon dolar yatırımla hayata geçirdikleri The BO Viera’nın basın lansmanını Ankara Hilton Otel’de yaptı.

Haberin Devamı

BESA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, son yıllarda enerjilerinin önemli kısmını uzun zamandır tutkuyla bağlı oldukları Bodrum’a ayırdıklarını, tamamen Bodrum kokan ve konforda sınır tanımayan bir kurgu üzerinde çalıştıklarını belirtti. Bezci, şöyle devam etti:
“Projeyi kurgularken hem Bodrumluları, hem de bu güzide kasabada yaşamak isteyenleri dinledik. Talepleri çok yönlü tecrübelerimizle birleştirdik ve ortaya Bodrum’un en büyük ve sofistike projesi çıktı.”

KAÇIŞ DEĞİL VARIŞ NOKTASI

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci ise, Bodrum’un endemik bitki örtüsü ile çevrelenecek projenin, kentin ve çevresinin değerine değer katacağını ifade ederek, “Bodrum’un kültürü ve doğası ile uyumlu bir yaşam planlıyoruz. ‘BO’, farklı dinamiklerin deneyimli bir ekibin ellerinde harmanlanması sonucu ortaya çıkan bir aşk hikayesi. Bodrum artık bir kaçış noktası değil, varış noktası olacak. Türkbükü ve Gündoğan’ın arasındaki Küçükbük Koyu’nda yer alan The BO Viera, 150 dönüm arazi üzerine inşa edildi. Proje kapsamında 330 adet villa ve rezidans, yedi adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahil ve 85 odalı The BO Vue–Curio a Collection by Hilton Oteli bulunuyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!