Beştepe yönetimi destek turunda

Güncelleme Tarihi:

Beştepe yönetimi destek turunda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2022 16:27

Transfer yasağı süren ve eksi puan cezası ile karşılaşma riski bulunan kırmızı-siyahlılar, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç ile görüştü.

Haberin Devamı

Kuruluşunun 100. yılını kutlamaya hazırlanırken, yaşadığı ekonomik sorunlara çare üretmeye çalışan Gençlerbirliği Kulübünde, başkan Niyazi Akdaş ve arkadaşları, İstanbul’da bir dizi temas gerçekleştirdi. Akdaş ve beraberindekiler, önce Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ardından da Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç ile görüştü. Transfer tahtası kapalı olan Gençlerbirliği’nde, geçmiş dönem yönetimlerinden kalan borçlardan kaynaklı dava konusu olan oyuncu alacaklarının, puan silme cezası riskini beraberinde getirdiği belirtiliyor. Beştepe cephesinin Kasım ayı sonuna kadar gerekli adımları atamaması durumunda, puan silme cezasının gündeme geleceği konuşulurken, başkan Niyazi Akdaş ve arkadaşları bu konuyu görüşmek üzere Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükeşki ile bir araya geldi. Başkent ekibinin, kendileri gibi aynı sıkıntıyı; Altay, Altaş Denizlispor ve Erzurumspor FK kulüplerinin de yaşadığını hatırlatıp, Büyükekşi’den sürenin Aralık ayı sonuna kadar uzatılabilmesi konusunda destek istediği öğrenildi. Federasyon başkanının bu talebi olumlu karşılayıp, durumu yönetim kurulunda değerlendireceklerini söylediği ifade edildi.

Haberin Devamı

BAŞKANA 10 NUMARALI MİLLİ TAKIM FORMASI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye yapılan ziyarete, Başkan Niyazi Akdaş’ın yanı sıra kırmızı-siyahlı ekibin Başkan Vekili Kubilay Güvenç, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cem Karakaşoğlu ve Sosyal Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şanser Kadooğlu da katıldı. Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılan ziyarette, kulüplerin yaşadığı maddi zorluklar, spor yasası ve spor gündemiyle ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu da aktarıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Niyazi Akdaş’a, 10 numaralı milli takım formasını; Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş da Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye, 27 numaralı Gençlerbirliği forması ile Osman Hamdi Bey’in ‘Kaplumbağa terbiyecisi’ isimli tablosunu takdim etti.

Haberin Devamı

Beştepe yönetimi destek turunda

ARDA GÜLER’İN SATIŞINDAN PAY GÜNDEMDE

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Niyazi Akdaş ve beraberindeki yöneticiler daha sonra da Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç ile görüştü. Bu ziyarette, Gençlerbirliği’nden Fenerbahçe’ye transfer olan ve son dönemde yıldızı parlayan Arda Güler’in, bir sonraki satışından kırmızı-siyahlı ekibin alacağı yüzde 20’lik pay konusunda görüşme yapıldığı öğrenildi.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda açılan, “Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi’nde, Niyazi Akdaş ile Ali Koç bu konu üzerinde görüşmüş, daha sonra yeniden bir fikir alış verişi yapılacağı aktarılmıştı. Fenerbahçe’nin, payın devredilmesi karşılığında vermeyi düşündüğü rakamı, Beştepe cephesinin düşük bulduğu için kabul etmediği, içinde bulunduğu ekonomik çıkmazı aşmada önemli katkı sağlayacak bu parayı arttırmaya çalıştığı ileri sürüldü. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Gençlerbirliği’nin borcunu sorduğu ve “Değerlendirip size döneceğiz” dediği ifade edildi.
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda gerçekleşen ziyarette, Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş’ın yanında yönetici arkadaşları; Kubilay Güvenç, Cem Karakaşoğlu ve Şanser Kadooğlu da hazır bulundu. Fenerbahçe Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Mehmet Dereli, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Özgür Özaktaç da görüşmede yer aldı. Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a arkasında adı ve soyadının yazılı olduğu 6 numaralı Gençlerbirliği’nin 100. yıl özel formasından takdim etti.

Haberin Devamı

Beştepe yönetimi destek turunda

SAĞLIK SPONSORUNDAN FARKINDALIK ADIMI

Spor Toto 1. Lig’in 13. haftasında yarın lider Eyüpspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, maçın hazırlıklarına devam ederken kulübün sağlık sponsoru Medicana İnternational Ankara Hastanesi yöneticileri Beştepe’yi ziyaret etti.
3-9 Kasım Organ Nakli ve Bağışı Haftası dolayısıyla, farkındalık oluşturmak için ziyaretin yapıldığı bilgisi paylaşılırken, yetkililer tarafından organ bağışı ve nakli konusunda bilgi verildi. Gençlerbirliği’nin İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Mehmet Soylu ve Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şener Köseoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette, hastane yöneticileri, doktorları ve organ nakli olan bazı hastalar da yer aldı.

U17 TAKIMI RAHAT KAZANDI

Haberin Devamı

Gençlerbirliği U17 Takımı, Gelişim Ligi Elit A Grubu 5. haftasında kendi sahasında oynadığı maçta Bitexen Giresunspor’u 2-0 yendi.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde oynanan müsabakada, kırmızı-siyahlı takımın gollerini, Mustafa Yusuf Şimşek attı. 5. haftada ikinci kez kazanan Gençlerbirliği, puanını 7’ye çıkardı.

BAKMADAN GEÇME!