Ankara e-ticaretin de kalbi olabilir

Güncelleme Tarihi:

Ankara e-ticaretin de kalbi olabilir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2023 00:19

Türkiye Kent Konseyleri Birliği (TKKB) ve Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, deprem riskinden uzak konumu ve ulaşım alt yapısıyla nitelikli iş gücünün Ankara’da toplanabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

“Teşvikler doğru yöne aktarılırsa Cumhuriyet’in kalbi Ankara, e-ticaretin de kalbi olabilir” diyen Yılmaz, Ankara’nın e-ticaretle marka haline gelebilmesi için şu ifadeleri kullandı:

İSTİHDAMI ARTTIRIR

* E-ticaret üretimin düşmanı değil, tam tersine ürün çeşitliliği gerekliliğiyle istihdamı arttırır. Dünyanın e-ticaretle gittiği yere koşmak zorundayız. Değişim ile içeriği, dijital ile geleceği buluşturmak zorundayız. Öncelikleri, üretimi ve iş gücünü doğru değerlendirmek, teşvikleri doğru aktarmak zorundayız.

Ankara e-ticaretin de kalbi olabilir

ANKARA MARKALAŞMALI

* 13 organize sanayi bölgesine, 21 üniversiteye, 2 milyon üniversite mezununa ev sahipliği yapan Ankara, e-ticaretle markalaşmalı. Deprem riskinden uzak konumu ve ulaşım altyapısının avantajıyla tüm nitelikli iş gücünü Ankara’ya toplayabiliriz. Teşvikler doğru yöne aktarılırsa Cumhuriyet’in kalbi Ankara, e-ticaret’in de kalbi olabilir.”

BAKMADAN GEÇME!