Vali Erin'den Besni'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Erinden Besniye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 16:45

Vali Erin'den Besni'ye ziyaret

Haberin Devamı

Mahir ALAN/BESNİ (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN Valisi Abdullah Erin, Besni ilçesini ziyaret ederek, yatırımları inceledi.
Besni İlçesi'ne gerçekleşen ziyarette Vali Abdullah Erin, İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, devam eden yatırımları inceledi.
Vali Abdullah Erin, Merinos tarafından İlçeye yaptırılan üniversite binasını, Sugözü Mesire alanını, yapımı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü binasını, alt gelir grubu için yapılan 4. Etap Toki konutlarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Besni’ye her alanda yaptıkları önemli yatırımlardan dolayı Erdemoğlu ailesine teşekkür eden Vali Abdullah Erin, "Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için var gücüyle çalışarak lokomotif görevini gören Erdemoğlu Holding, ülkemizin yarınları olarak gördüğümüz gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla doğduğu topraklar olan Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesini inşa ederek toplumsal sorumluluk anlayışıyla gençlerimizin eğitimine büyük bir destek vermektedir. Devletimizin yetişemediği yerlerde Erdemoğlu ailesi gibi hayırsever vatandaşlarımız bu açığı doldurmaktadır. Eğitim sevdalısı hayırsever ailemize yaptıkları bu önemli yatırımdan dolayı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Besni ilçesinde devam eden kamu ve özel sektör yatırımlarındaki incelemelerinin ardından Vali Abdullah Erin, ilçe esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!