Savdes-sen Adana Şubesi Açıldı

Güncelleme Tarihi:

Savdes-sen Adana Şubesi Açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2015 14:33

Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN) Adana Şubesi, Genel Başkanı Tuncay Cengiz’in katılımı ile açıldı.
Çınarlı Mahallesi’nde gerçekleşen açılışta konuşan SAVDES-SEN Adana Şube Başkanı Cengiz Kaplancı, "SAVDES-SEN ismini Çukurova’ya duyurmayı sizlerin sayesinde başardık. Örnek sendika anlayışını sergileyerek üyelerimizin hak ve hukuk aramak için gece gündüz demeden özenle çalıştığımızı ve sorumluluğumuzun yükünü omuzlarımızda hissederek SAVDES-SEN bayrağını daha yükseklere taşıyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Daha sonra söz alan SAVDES-SEN Genel Başkanı Tuncay Cengiz ise “22 yıl boyunca bizleri hiç düşünmeyen konfederasyonlar, yeni ayakta durmaya başlamış, kendi yağımızda kavrulmaya başlamışken çeşitli promosyonlarla ve argümanlar kullanmak suretiyle kendi arkadaşlarımızı kendi sendikalarına üye yapma çalışmalarında. Başarı elde edemeyince bu işi maalesef 4688 sayılı kanundaki boşlukları da kullanmak suretiyle yargı yoluyla bizleri parçalama ve küçük parçalara ayırarak yok etme hevesine kapıldılar” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!