AK Parti İl Başkanı da Kızılay'a bağışladı

Güncelleme Tarihi:

AK Parti İl Başkanı da Kızılaya bağışladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2016 10:25

AK Parti İl Başkanı da Kızılay'a bağışladı

Haberin Devamı

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, her yıl olduğu gibi bu yıl da kurbanını Türk Kızılayı’na bağışladı, bu bağış için herkese de çağrıda bulundu. 
Kurban Bayramı’na kısa bir süre kala, Kızılay’ın yürüttüğü “Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası”na toplumun her kesiminden bağışlar sürerken, AK Parti Adana İl Başkanı Yeni de vekâletini, kendisini ziyaret eden Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’ya verdi.
Fikret Yeni, Kızılay’ı her zaman desteklediklerini belirterek, “Kızılay, kurban ibadetimizin, yardımlarımızın güvenilir şekilde yerine ulaşacağı bir kuruluş. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban ibadetimi Türk Kızılayı aracılığı ile gerçekleştireceğim. Tüm Adanalılara tavsiye ediyorum. Veren el ile alan el arasında köprü olan Kızılay, bu bağışları ayrımsız ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor” dedi.

BAĞIŞLAR HAFTA SONU DA YAPILABİLECEK

Kurban bağışlarını hafta sonu da kabul edecek olan Türk Kızılayı Adana Şubesi’ne, TR 36 0001 0017 8300 0018 6854 06 IBAN numaralı hesap üzerinden ya da telefonla 168 Çağrı Merkezi’ne ulaşarak bağış yapılabiliyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler için Türk Kızılayı Adana Şubesi’nin telefon numarası: 0322 457 19 23. Kızılay’ın kurban vekâlet bedeli ise, yurt içi 740 TL, yurt dışı 475 TL.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!