HABER

Üç eşini de öldüren cani hakkında detaylar ortaya çıktı

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde daha önce iki eşini de öldürmekten cezaevinde yatan ve koronavirüs tedbirleri nedeniyle tahliye edilen Necati A. (57), üçüncü eşi Mutlu Menekşe'yi (48) öldürmek suçundan tutuklandı. Mutlu Menekşe'nin bulunduğu çukurun yanında kireç torbaları bulunurken, şahsın cinayetleri 19 arayla işlediği belirlendi. Öte yandan Necati A.'nın sosyal medya hesabından paylaşım yaptığı ve 2 yıl gibi bir sürede 20'ye yakın kadınla tanıştığı ve hepsinin gördükleri şiddetten kaçtığı öğrenildi.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde dini nikahlı eşini öldürdükten sonra metruk bir binanın girişine gömdüğü öne sürülen Necati A. (57) gözaltına alındı. Necati A.'nın daha önce bir eşini bıçaklayarak, diğerini de ütüyle öldürdüğü ortaya çıktı.

Şüpheli Necati A.'nın 2 yıl önce Covid-19 tedbirlerinde cezaevinden tahliye edildiği ve yaklaşık 3 aydır Mutlu Menekşe (48) ile dini nikahlı olarak birlikte yaşadığı öğrenildi. Necati A.'nın Mutlu Menekşe'yi 30 Aralık günü saat 15.00 sıralarında yaşadıkları kaçak binada öldürdükten sonra evlerinin yakınındaki kendilerine ait olan ve daha önceki eşlerini öldürdüğü metruk binanın tuvaletinin yanına kazdığı kuyuya gömdüğünü itiraf etmesinin ardından olay yerinde yapılan çalışmada talihsiz kadının cesedi bulundu.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler