HABER

Ömer Çelik: Bu karar ile teröre karşı alınacak tedbirler açısından zaaf oluşturacak.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair konuştu. Çelik, AYM'nin Yargıtay'ın HDP'nin Hazine yardımının bloke edilmesi talebine ilişkin karar verilmesine yer olmadığına hükmetmesini "AYM bu kararı ile teröre karşı alınacak tedbirler açısından zaaf oluşturacak karar almıştır." şeklinde değerlendirdi.

AK Partili Çelik’in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Geçmiş yıllarla mukayese ederek değerlendirmeye devam ediyoruz. Vatandaşımızın beklediği hizmete ara verilemez. Yerel seçimlere giderken kendimizi daha çok anlatmak, hizmetleri daha güçlü şekilde yerine getirmek için temasları sürdüreceğiz. Mukayeseleri il ilçe bazında, tek tek vatandaşımızın bizden beklediklerini yapmaya devam edeceğiz. Bir insanlık çağrısı olarak Diyarbakır annelerine değiniyoruz. İnsan hakları örgütleri Diyarbakır annelerine bu teveccühü göstermedi.

Uluslararası örgütlerinin bu suskunluğunu not ediyoruz. Demokrasinin güçlendirilmesi açısından terörle mücadelenin süreceğidir. Toplumumuzun huzurunu korumak açısından hassasiyet ile yürüttük.

Deprem bölgesindeki yaraların sarılması gündemimizden düşmemiştir. Kendi istedikleri oyları deprem bölgesinden alamayanların depremzede vatandaşlara hakaretlerini unutmadık. Halen hakaretler geldiğini duyuyoruz. Kendi utançları olarak kalacaktır. Seçime endeksli mesele değildir. 

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler