HABER

Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sonrası AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulunuyor:

Değişim tartışmaları kaosla yürütülürken AK Parti istikrar talebini siyasi iradeyi ortaya koymaktadır. MKYK'larımızın ortak özelliği kadınların siyasette daha güçlü şekilde yer alabilmesi açısından güçlü temsile sahip olmalarıdır. AK Parti'nin tüm sosyolojik kesimleri kapsayan bir kongresini yapmasıdır. Cumhurbaşkanımız toplantı sonunda MYK üyelerini açıklamıştır.

2 genel başkanvekilimiz var, Efkan Ala ve Mustafa Elitaş. Siyasi ve Hukuki İşler Sorumlusu Hayati Yazıcı. Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz. Sosyal İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Betül Sayan Kaya. İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın. Grup Başkanı ve başkanvekilimiz doğal üyedir. Görevlerine aynen devam etmektedir.

Önümüzdeki günlerde ilk MYK toplantımızı gerçekleştireceğiz. Bütün birimler yarın sabah itibariyle görevine başlamış olacaklar. Cumhurbaşkanımız Yüksek İstişare Kurulu'nu da yakın zamanda ilan edeceklerini toplantıda ilettiler.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler