NE OLUYOR

Müge Anlı'da 21 yıllık sır ortaya çıktı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hiç tanımadığı annesini arayan gençadam mucizeye ulaştığını zannederken hiç beklemediği bir şok yaşadı. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç bir olay yaşandı.Hiç tanımadığı annesini arayarak Mustafa Oğulcan Demirer, Müge Anlı'dan annesi Meltem Özdoğan'ın bulunduğu müjdesini aldı.Annesinin yayına telefonla bağlanınca gözleri dolan Demirer, duygusal anlar yaşadı.Ancak genç adam hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kaldı.Meltem Özdoğan'ın, 'Mustafa Oğulcan Demirer öz evladım değil, biz onuevlatlık aldık' açıklaması üzerine stüdyo şoke olurken, genç adamgözyaşlarına boğuldu.Anlı, Demirer'i, 'Gerçek anneni buluruz. Ağlama sen' diyerek teselli etmeye çalıştı. Müge Anlı, '21 senedir bu çocuğa nasıl yalan bir hayat yaşatılmış' diye konuştu.Genç adam ise, 'Ben bunları burada mı öğrenecektim? Yemin ederim hayattan bıktım' diyerek isyan etti.
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hiç tanımadığı annesini arayan gençadam mucizeye ulaştığını zannederken hiç beklemediği bir şok yaşadı.
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç bir olay yaşandı.Hiç tanımadığı annesini arayarak Mustafa Oğulcan Demirer, Müge Anlı'dan annesi Meltem Özdoğan'ın bulunduğu müjdesini aldı.Annesinin yayına telefonla bağlanınca gözleri dolan Demirer, duygusal anlar yaşadı.Ancak genç adam hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kaldı.Meltem Özdoğan'ın, 'Mustafa Oğulcan Demirer öz evladım değil, biz onuevlatlık aldık' açıklaması üzerine stüdyo şoke olurken, genç adamgözyaşlarına boğuldu.Anlı, Demirer'i, 'Gerçek anneni buluruz. Ağlama sen' diyerek teselli etmeye çalıştı. Müge Anlı, '21 senedir bu çocuğa nasıl yalan bir hayat yaşatılmış' diye konuştu.Genç adam ise, 'Ben bunları burada mı öğrenecektim? Yemin ederim hayattan bıktım' diyerek isyan etti.
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler