HABER

Metro inşaatında çalışan kepçe, doğalgaz borusunu patlattı

Ümraniye’de metro inşaatında çalışan bir kepçe, doğalgaz borusunupatlattı. Borudan büyük bir gürültüyle çıkan gazın caddeyi kaplamasıylapanik yaşayan vatandaşlar, ağızlarını ve burunlarını kapatarak olayyerinden koşarak uzaklaştı.Olay, Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre, caddeüzerinde yapılan metro çalışması sırasında inşaat alanında çalışan kepçedoğalgaz borusunu patlattı. Delinen borudan büyük bir gürültüyle çıkangaz kısa sürede caddeyi kapladı. Çevredeki vatandaşlar borununpatlamasıyla büyük panik yaşadı. Olay yerine sevk edilen polis caddeyitrafiğe kapattı. Çevrede bulunan işyerlerini de boşaltan polis genişgüvenlik önemli aldı. Bu sırada caddeyi kaplayan gazdan korunmak isteyenvatandaşlar ağızlarını ve burunlarını kapatarak kaçışmaya başladı.Yaklaşık 15 dakika büyük bir gürültüyle boşalan doğalgaz olay yerinegelen ekipler tarafından ana vana kapatılarak gazın boşalması kesildi.Gazın kesilmesinin ardından cadde tekrardan araç ve yaya trafiğineaçıldı. Yaşanan korku dolu anlar ise amatör kamera tarafından saniyesaniye görüntülendi. 
Ümraniye’de metro inşaatında çalışan bir kepçe, doğalgaz borusunupatlattı. Borudan büyük bir gürültüyle çıkan gazın caddeyi kaplamasıylapanik yaşayan vatandaşlar, ağızlarını ve burunlarını kapatarak olayyerinden koşarak uzaklaştı.
Olay, Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre, caddeüzerinde yapılan metro çalışması sırasında inşaat alanında çalışan kepçedoğalgaz borusunu patlattı. Delinen borudan büyük bir gürültüyle çıkangaz kısa sürede caddeyi kapladı. Çevredeki vatandaşlar borununpatlamasıyla büyük panik yaşadı. Olay yerine sevk edilen polis caddeyitrafiğe kapattı. Çevrede bulunan işyerlerini de boşaltan polis genişgüvenlik önemli aldı. Bu sırada caddeyi kaplayan gazdan korunmak isteyenvatandaşlar ağızlarını ve burunlarını kapatarak kaçışmaya başladı.Yaklaşık 15 dakika büyük bir gürültüyle boşalan doğalgaz olay yerinegelen ekipler tarafından ana vana kapatılarak gazın boşalması kesildi.Gazın kesilmesinin ardından cadde tekrardan araç ve yaya trafiğineaçıldı. Yaşanan korku dolu anlar ise amatör kamera tarafından saniyesaniye görüntülendi. 
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler