HABER

Kıbrıs Türkü Asya Karaali'nin GKRY'de duvardan aşağı atıldığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde (GKRY) Kıbrıs Türkü 25 yaşındaki Asya Karaali'nin darp edildiği ve 2 metre yüksekliğindeki duvardan aşağı atıldığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yaşayan 25 yaşındaki Asya Karaali'nin, arkadaşlarıyla birlikte gittiği Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde (GKRY) uğradığı saldırıya ve 2 metre yüksekliğindeki duvardan aşağı atıldığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Karaali, duvardan düşmeden önce iki grup arasında tartışma yaşandığı ve ilerleyen dakikalarda Karaali'nin aşağı itildiği görüldü.
Söz konusu görüntülerin GKRY polisi tarafından incelendiği aktarılarak, saldırıyla bağlantılı 1 kişinin daha arandığı ifade edildi. GKRY Polis Sözcüsü Eleni Konstantinu yaptığı açıklamada, münferit bir olayın söz konusu olduğunu belirterek, Karaali'nin yaralanmasına yol açan nedenlerin araştırıldığını söyledi. Konstantinu, tartışmanın önemsiz bir nedenden çıktığını ve Karaali'nin yaralanmasıyla sonuçlandığına dikkat çekti. Konstantinu, ilk andan itibaren olayı araştırdığını, tüm tanıklıkların ve ihtimallerin değerlendirildiğini açıkladı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler