MAGAZİN

'İnci Taneleri' izleyiciyi ekrana kilitledi... Azem kızının izini buldu!

Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri ’ne bu hafta, Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kızının izine ulaşması ve Cihan’ın (Kubilay Aka) Reyyaz'ı (Selim Erdoğan) Sırat'ın (Emrah Aytemur) elinden son anda kurtarması damga vurdu.

 Kanal D ekranında her perşembe akşamı yayınlanan İnci Taneleri’nde düğümler çözülüyor. Azem, Dilber’e (Hazar Ergüçlü) silahı nerden bulduğunu sordu. Dilber de Zahir’den kurtulmak için başka çaresi olmadığını söyledi ve Azem’den silahı geri istedi. Azem, Dilber’e “Senin çare dediğin bir adamı öldürmek, bir kadını ömür boyu hapse tıkmak ve bir çocuğu şu dünyanın ortasında yapayalnız bırakmak.” diyerek aradığı çözüm yolunun yanlış olduğunu söyledi. Azem’in bu sözlerine karşılık Dilber’in “Herkes ne yapmayacağımı söylüyor, sen de. Ama ne yapacağımı kimse söylemiyor.” sözleri izleyicilerin yüreğine dokundu. 

PİRAYE DUYDUKLARINA İNANAMADI!

Niyazi, gizlice çektiği Dilber'in görüntüleriyle gelerek Sibel'e Azem'in hayatında olan kadının pavyonda çalıştığını söyledi. Sibel’den Dilber'in pavyonda çalıştığını öğrenen Piraye duyduklarına inanamadı. Piraye şaşkınlığını, 'İnce ruhlu şairimiz bir pavyon kadınıyla beraber demek' sözleriyle ifade etti.

SIRAT OLAYIN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Sırat, patronunun sevgilisiyle olan görüntülerin Azem’in eline nasıl ulaştığının peşine düştü. Berzan’ın videoyu Azem’e verdiğini bilmeyen Sırat, içlerinde bir hain olduğunu ve bu kişiyi bulması için Berzan’ı görevlendirdi. Berzan, videonun yayınlanması için Cihan’a mesaj attı. Ancak Cihan videodaki kadının başına bir şey gelsin istemedi. Cihan ve Necmi Berzan ile buluştu. Berzan, Sırat’ın büyük bir yangın planı olduğunu ve yanacaklar arasında herkesin olduğunu söyledi. Berzan Cihan’a “Senin peder bana reddedemeyeceğim bir teklif yaptı. Godfather’ın meşhur repliğidir. “Ona reddedemeyeceğim bir teklif yaptım.” repliğini söyleyerek meşhur Godftaher filmine selam çaktı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler