SPOR

Erkan Zengin Trabzon'da meşalelerle karşılandı.

Trabzonspor ile anlaşmaya varan Eskişehirspor'un Türk asıllı İsveçli futbolcusu Erkan Zengin, bu gece özel uçakla Trabzon'a geldi.İsveç'ten Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ve Kulüp CEO'su Burak Gürdal ile 00.30'da Trabzon'a gelen Erkan Zengin’i havalimanında yaklaşık 200 kişilik taraftar topluluğu karşıladı.Taraftarlar, bordo – mavi kaşkol taktıkları Erkan Zengin'e meşale yakarak ve tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu. Erkan Zengin de taraftarlara üçlü çektirdi. Erkan Zengin, daha sonra beraberinde Başkan Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ve diğer ilgililer olduğu halde kulüp aracıyla konaklayacağı otele hareket etti.Her defasında Fenerbahçe'de oynamak istediğini ifade eden Erkan Zengin'in yüzünün hiç gülmemesi dikkatlerden kaçmadı.İlk önce Fenerbahçe ile görüşen ve anlaşma sağlayan Erkan Zengin, Trabzonspor'un Eskişehirspor'a yaptığı teklifin daha cazip olması nedeniyle bordo-mavili takıma transfer oldu. Her defasında Fenerbahçe'de oynamak istediğini dile getiren Erkan Zengin'in görkemli karşılama töreninde yüzünün hiç gülmemesi ve asık bir suratla basın mensuplarına poz vermesi de dikkatlerden kaçmadı.
Trabzonspor ile anlaşmaya varan Eskişehirspor'un Türk asıllı İsveçli futbolcusu Erkan Zengin, bu gece özel uçakla Trabzon'a geldi.İsveç'ten Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ve Kulüp CEO'su Burak Gürdal ile 00.30'da Trabzon'a gelen Erkan Zengin’i havalimanında yaklaşık 200 kişilik taraftar topluluğu karşıladı.Taraftarlar, bordo – mavi kaşkol taktıkları Erkan Zengin'e meşale yakarak ve tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu. Erkan Zengin de taraftarlara üçlü çektirdi. Erkan Zengin, daha sonra beraberinde Başkan Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ve diğer ilgililer olduğu halde kulüp aracıyla konaklayacağı otele hareket etti.

Her defasında Fenerbahçe'de oynamak istediğini ifade eden Erkan Zengin'in yüzünün hiç gülmemesi dikkatlerden kaçmadı.

İlk önce Fenerbahçe ile görüşen ve anlaşma sağlayan Erkan Zengin, Trabzonspor'un Eskişehirspor'a yaptığı teklifin daha cazip olması nedeniyle bordo-mavili takıma transfer oldu. Her defasında Fenerbahçe'de oynamak istediğini dile getiren Erkan Zengin'in görkemli karşılama töreninde yüzünün hiç gülmemesi ve asık bir suratla basın mensuplarına poz vermesi de dikkatlerden kaçmadı.
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler