HABER

El çabukluğuyla kuyumcuda bileziği böyle çaldı

İzmir'in Konak ilçesinde bir kadın şüpheli, bileziklere bakma bahanesiyle girdiği kuyumcuda yaklaşık 10 bin lira değerindeki bileziği el çabukluğuyla çaldı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay cumartesi günü saat 14.25 sıralarında Alsancak mahallesinde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi.

İddiaya göre şüpheli kadın, bilezik bakma bahanesiyle kuyumcuya girdi. Bu sırada tezgahta bulunan Hüseyin Demiroğlu, bakması için bilezikleri tezgaha çıkardığında çalışanın dikkatini dağıtmak için sorular soran şüpheli, bu sırada iki bileziği aldı. El çabukluğuyla piyasa değeri 10 bin lira olan bileziği telefonunun altına sıkıştıran şüpheli, diğerini tekrar yerine bıraktı. Şüpheli kısa süre sonra bilezikleri beğenmediğini söyleyip iş yerinden ayrıldı. Şüpheli gittikten sonra bir bileziğin eksik olduğunu gören Demiroğlu, güvenlik kameralarını izleyince hırsızlığı gördü. İşyeri sahibi şüpheliden şikayetçi olurken, hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

Görüntülerde şüphelinin Demiroğlu'yla konuştuktan sonra iki bileziği çıkarıp birini telefonunun altına koyduğu görülüyor.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler