MAGAZİN

Can Yaman sessizliğini bozdu

Kendisinin görüntülemek isteyen kişinin elinden telefonunu alarak attığı görüntüler çok konuşulan Can Yaman’dan açıklama geldi.

Dizi çekimleri nedeniyle bir süredir İtalya’da bulunan Can Yaman’ın kendisini görüntülemek isteyen kişinin telefonunu elinden alarak attığı görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı. Eleştiri oklarının hedefi olan Yaman, sessizliğini Instagram sayfasında bozdu. “Tacizci sarkıntılar başka, gerçek hayranlarım başka…” diyen Can Yaman kendisi hakkında yorum yapanlara da sert çıktı: Bana akıl fikir verecek, beni eleştirecek konumda bile değilsiniz çünkü daha önce denenmemiş, denenmeye cesaret edilememiş şeyleri deniyorum!

İşte Can Yaman’ın o açıklaması:

Başrolünde yer aldığım ‘Viola Come il Mare’ dizisinin 2. sezonunu çekmek için bulunduğum Sicilya’nın Palermo şehrinde hayranlarımla olan gerçek ilişkim.. Gün bitiminde çekimlerin sona ermesinin ardındaki sevgi seli ve yorgunluğa rağmen kucaklaşmamız… Yıllardır olduğu gibi durum böyle, bu gerçek bir gün bile değişmedi… Tacizci sarkıntılar başka, gerçek hayranlarım başka… Bu ayrımı fark etmenizi temenni ediyorum.
Tekrar ediyorum gazetelerin her elinde telefon olanı otomatik olarak “hayran” olarak kabul etmesinden rahatsızım. Böyle bir sevginin ve ilginin olduğu yerde stalkerların, tacizcilerin, fırsatçıların da olması kaçınılmaz. Bunu göremeyecek, bilemeyecek, anlayamayacak kadar naif olamazsınız; aksi takdirde art niyetlisiniz demektir.

Ben işinize bakın dediğim için bir önceki paylaşımımda, sen de işine oyunculuğuna bak diyen tipler olmuş. Ben zaten işimde gücümdeyim, başka bir ülkede başrollerde yer alıyorum, yabancı bir dilde iş çekiyorum. Riskler alıyorum. Zorluğunu tarif edemem. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum, sürekli baskı altındayım ama altından kalkıyorum. Böyle bir başarı magazinden ziyade ana haberlerin konusudur. ‘Viola Come il Mare’ az bölüm sayısına rağmen şimdiden neredeyse 30 ülkeye satıldı, ikinci sezonla birlikte uluslararası eksende daha da başarılarının artması bekleniyor. Bu sadece yaptığım ve yapacağım işlerden bir tanesi, diğerlerini yeri geldiği zaman anlatırım…

Bana akıl fikir verecek, beni eleştirecek konumda bile değilsiniz çünkü daha önce denenmemiş, denenmeye cesaret edilememiş şeyleri deniyorum. Pizza yiyip turist gibi takılmaya gelmedim buraya, işime bakıyorum zaten. Arada bir de olsa alkışlamanızı ummayı çoktan bıraktım da rahat bırakırsanız daha da iyi işime bakacağım. Hadi size bir Türkçe paylaşım daha, bugün iyi günümdeyim…

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler