HABER

Bakan Kurum: 365 gün sonra yeni yuvalarınızı teslim edeceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adıyaman'da temel atma töreninde konuştu. Bakan Kurum, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm ekibimizle tüm Adıyamanlı kardeşlerimizle gece gündüz demeden çalışacağız, üreteceğiz ve depremden etkilenen tüm ailelerimiz sıcak yuvalarına kavuşana kadar buralarda olacağız. 81 ilin tamamında dönüşüm seferberliği içindeyiz " ifadelerini kullandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerde en çok yıkımın gerçekleştiği illerden biri olan Adıyaman’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen “Adıyaman Yeni Afet Konutları Temel Atma Töreni”nde konuştu.

Bakan Murat Kurum, burada yaptığı konuşmada, “Asrın felaketinin acısını, sadece 11 ilimiz değil, 85 milyon hep birlikte yaşadık. Fakat istisnasız hepimiz ‘her gecenin bir sabahı, her karanlığın bir aydınlığı olduğuna’ tüm yüreğimizle inandık. İşte dün Kahramanmaraş ve Hatay’dan, bugün Adıyaman’dan; şehirlerimiz, milletimiz yeniden ayağa kalkıyor. Adıyaman’ın yeni yüzyılı yükseliyor. Baştanbaşa bütün Anadolu yükseliyor. Büyük ve Güçlü Türkiye yükseliyor.” dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz